Toch even vragen

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Arwen, 28 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Arwen

  Arwen Actief lid

  23 jan 2006
  228
  0
  0
  Secretarieel/administratiefmedewerkster
  Deventer
  Hoi,
  Ik voel me nu erg ongemakkelijke en weet niet goed wat ik moet doen..ik hoop ook dat 1van jullie mijn vragen kunnen beandwoorden als specialist zijnde.

  Ik ben de laatste jaren veel geswitcht met de pil omdat ik overal veel problemen mee kreeg, hogebloedruk, astmatisch aankomen enz, Microgenon30, fasepil,staafje,prikpil en als laatste yasminepil.
  sinds november 05 ben ik begonnen met de yasmine.November ben ik laat ongi geworden december was mooi op tijd maar januari niks, ja héél klein beetje roze, februari net zo ( nog minder eigenlijk) Nu ben ik in februari gestopt met de pil omdat ik niet wist of ik zwanger zou zijn of niet..
  Heb 2x zwangerschapstesten gedaan, bijde niet zwanger.bloedtetst 2 weken geleden gedaan, was alles goed, niet zwanger.
  Sinds gister kreeg ik een hevige buikpijn! pijn boven de schaambeen de hele lijn van links naar rechts, wist echt niet hoe ik moest liggen.
  Vandaag is het vervelend om uit een stoel op te staan of te lopen, net of ik spierpijn heb of me spieren strak staan.Geen bloedingen ofzo gehad.
  ik weet niet meer wat ik moet doen, moet ik naar de huisarts of afwachten of ik over 10 dagen toch ongi word...Ik weet het niet meer!!ik weet niet meer wat ik moet doen, moet ik naar de huisarts of afwachten of ik over 10 dagen toch ongi word...Ik weet het niet meer!!

  Als ik nu de laatste 2 maanden echt niet zwanger zou zijn geweest en volgens mijn banner zou ik vorige week mijn eisprong hebben gehad en toch
  :oops: onveilig gevreeen...zou dat die pijn kunnen veroorzaken dat ik nu wel zwanger ben?

  En als ik die maanden niet ongi ben geworden, en toch een eisprong zou moeten krijgen, waar blijft dat dan als ik niet ongi word?

  Hoe snel kan je merken dat je zwanger bent, al 1 week na de eisprong?
  Kunt u me alstublieft helpen of advies geven??????


  Bedankt....
  xxx
   
 2. Mirjam

  Mirjam Verloskundige

  2 dec 2005
  11.590
  2
  0
  verloskundige en lactatiekundige IBCLC
  hoi Arwen,

  als je testen en een bloedtest hebt gedaan kun je er vanuit gaan dat je de afgelopen twee maanden niet zwanger was.
  Als je nu onbeschermd gevreeën hebt, zou je nu wel zwanger kunnen zijn. Ik zou wachten tot de verwachte ongesteldheidsdatum en dan een test doen als je ongesteldheid uitblijft. Mocht je echter heel veel pijn hebben, maak dan een afspraak met je huisarts. De eerste zwangerschapssymptomen merk je meestal pas op z'n vroegst twee weken na de eisprong, maar er zijn uitzonderingen.

  Succes met wachten!

  Mirjam
   

Deel Deze Pagina