Je moet als zwangere toch overal bij stilstaan... nam net een berenhap mee naar huis van de snackkraam en toen ik hem zat op te peuzelen viel het me op dat hij niet bruin was van binnen, maar roze/rood. En ik had hem al bijna op! Ik heb het hele internet afgestruind om informatie hierover te vinden, maar er is niks. Alleen een document over een bepaald type berenhap waarop staat: bruin van buiten, roze/rood van binnen...! Zou je met een berenhap ook risico lopen op toxoplasmose, kan die ongaar zijn? Ik heb de snackkraam nog gebeld en de man zei, het kan niet, want ik krijg ze voorgekookt/gebakken binnen, ze zijn dus gaar. En kan het zijn dat hij ze in het vet te kort of te koud heeft verhit? Maak me een beetje zorgen.
Ik vermoed ook dat ze gewoon gaar zijn. En ik zou proberen niet zo veel te stressen, want mochten ze niet gaar zijn is de kans zo iniminimaal!
Dat vlees hoort zo'n kleur te hebben hoor! Ik heb nog nooit een berehap gehad met bruin/grijs vlees van binnen en ik eet ze graag, dus geen zorgen maken!
Haha! Pffieuw... opluchting! Dacht dat ze soms of juist altijd ook bruin waren.. hij smaakte ook wel goed. Maar ik was niet zeker... nu wel gerustgesteld!! Dank jullie!
Volgens mij zijn t ook kant en klare voorgegaarde gehaktballen die in plakken geneden worden met ui ertussen, teminste bij ons iig