Ik wilde nu graag worstenbroodjes en sausijzen broodjes maken. Ik wil ze dan ook meteen bakken, en vanavond meenemen naar mijn zus. Alleen kan ik ze dan nog opwarmen, of is het beter dat ik ze daar bak. Hun oven is namelijk niet zo heel groot, dus ik dacht dan bak ik ze hier vast, en kunnen we ze daar altijd nog opwarmen. Is dat mogelijk of is dat niet lekker.
goh, iedereen is aan het bakken geslagen Het kan allebei, maar bladerdeeg kan dan een beetje taai worden, dus daar bakken is lekkerder.
Oke dank je voor je antwoord. Ja het valt me op dat veel mensen gaan bakken hier op het forum. Wij vieren geen carnaval maar er wordt hier in ons dorp volop carnaval gevierd, wij gaan gezellig naar mijn zus en man en kindjes. Onze dochter gaat dus vanavond carnaval vier met haar nichtjes En daar horen natuurlijk ook hapjes bij
Ik heb 2 weken terug worstenbroodjes gemaakt maar daar gaat wel wat tijd in zitten met het reizen van het deeg dus ik zou de worstenbroodjes sowieso thuis maken! En saucijzenbroodjes kun je gerust opwarmen dat doen ze bij de bakker ook gewoon bij je zus nog even in de oven om op te warmen niet in de magnetron want anders wordt het idd taai
Ik heb gewoon deeg waar je brood mee moet bakken. Die hoef je maar 10 min te laten reizen. Ik heb de worstenbroodjes al in de oven, want bij mijn zus kan bijna niks in haar kleine oventje. Ze hebben wel een grotere maar die is kapot, en moet nog gemaakt worden. Ja inderdaad saucijzenbroodjes maken ze ook warm bij de bakker. En worstenbroodjes ook toch?
je kan beide gewoon vooraf bakken.. wij maakten ze vroeger voor de kerst, en dan als we ze wilden eten, gingen ze nog even de oven in
De worstenbroodjes zijn klaar, ik heb wel minitjes gemaakt. Ik heb er natuurlijk al 1tje geproeft, ik moet natuurlijk wel even proeven of ze lekker zijn he Maar ze zijn heeeeerlijk