vraagje over marsepein/fondant bewaren

Discussion in 'De lounge' started by Snoopy1983, Nov 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    Feb 11, 2008
    9,543
    4,729
    113
    Female
    De bedoeling is dat ik volgende week een taartje ga maken voor 5 december. Heb al eerder een taart gemaakt maar wil nu ook boetseren. Omdat ik nog nooit met marsepein en fondant heb geboetseerd wilde ik dit eerst even oefenen. Ben ruim 2 uur met een pietje bezig geweest (ben nogal perfectionistisch:p) en vind hem eigenlijk ook wel redelijk gelukt voor op de taart en vind het dus zonde om hem niet te gebruiken. Maar kan je dat een week bewaren en zoja hoe?
     
  2. vlavlip83

    vlavlip83 Bekend lid

    Jul 31, 2010
    795
    13
    18
    Gouda
    ja hoor gewoon goed afdekken:) en bakje doen oid:)
     
  3. Sjaccie

    Sjaccie Actief lid

    Jun 9, 2012
    182
    3
    18
    NULL
    NULL
    Als je het in een goed luchtdicht bakje doet kun je het prima bewaren...
     
  4. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    Feb 11, 2008
    9,543
    4,729
    113
    Female
    thx meiden!
     
  5. Lotte1986

    Lotte1986 Fanatiek lid

    Aug 29, 2012
    1,140
    0
    0
    Je kunt het idd goed bewaren. Zelfs in een boterhammen zakje kun je het goed bewaren.
     
  6. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    Feb 11, 2008
    9,543
    4,729
    113
    Female
    Super dan maak ik vanaf nu gewoon iedere dag iets dat scheelt een hoop tijd:D
     

Share This Page