Tussentijdse bloedingen, of...?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Dierends, 30 jan 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Dierends

  Dierends Nieuw lid

  30 jan 2019
  1
  0
  1
  Vrouw
  Helaas heb ik 1 januari een vroege miskraam gehad (4.2w). Zo zit je op je roze wolk, zo donder je er weer vanaf. Wel was het voor ons duidelijk dat we snel weer door wilden. Op CD22 (23 januari) had ik een duidelijke piek op mijn ovulatietest en die dag (en de twee dagen ervoor) hebben mijn man en ik het gezellig gemaakt. Ovulatie was bevestigd door te temperaturen. Fijn dat het allemaal zo snel weer werkt.

  Maar nu komt het: op 4dpo en 7dpo heb ik 'bloedingen' gehad. Ze begonnen in de ochtend en hielden een halve dag aan. Ik heb alleen dingen weggeveegd of er viel iets in het toilet, er zat dus niets in mijn ondergoed. Op 4dpo ook minuscule stolseltjes, bijna te verwaarlozen. Vandaag op 8dpo en vanochtend zat er wat bruin bloed op de lakens van het bed. Waarschijnlijk was dit van een contactbloeding (daarvoor seks gehad), maar ik schrok er toch echt wel even van. Temperatuur vandaag was trouwens wel 0,2 omhoog gegaan.
  Volgens het boekje kan ik volgende week woensdag pas testen.

  Iemand ervaringen? Ik weet dat jullie niet met 100% zekerheid kunnen zeggen wat er aan de hand is, maar wie weet heeft iemand (die ook een mk heeft gehad?) ervaringen. Kan het zijn dat het bij mij allemaal wat gevoeliger is vanwege de miskraam?
   

Deel Deze Pagina