Hoi, Ik ben een poging aan het wagen om een taart te maken. nu wil ik hem afsmeren met botercreme en had dus een zak van funcakes gekocht maar ik lees nu ( lekker vlot ) dat je marsepein dan wel eens wil gaan smelten door het water wat er toegevoegd wordt. Nu kan je ook botercreme maken met poedersuiker en roomboter, maar ik vraag me af of dat ook kan met ongezouten roomboter die je voor bakken en braden gebruikt? En dan heb ik nog een vraagje. Als hij ingesmeerd is, moet de taart dan eerst in de koeling of kan je hem gelijk bekleden? Ik weet dat er hier een aantal dames zitten die prachtige taarten maken dus ik hoop op een snelle reactie Alvast bedankt! Gr MB2005.
Je kunt gewoon die roomboter gebruiken. Ik zet hem wel eerst in de koelkast en als de botercreme hard is maak ik hem glad met een warm mes.. Dan pas bekleed ik hem
Hoi bedankt voor je reactie! Ik heb hem inmiddels afgemaakt. De buitenkant is best leuk vind ik, nu nog proeven, haha. Gr MB2005.