Botercreme voor taart.

Discussion in 'De lounge' started by MB2005, Feb 23, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MB2005

    MB2005 Fanatiek lid

    Apr 30, 2006
    1,290
    0
    0
    Spijkenisse
    Hoi,
    Ik ben een poging aan het wagen om een taart te maken.
    nu wil ik hem afsmeren met botercreme en had dus een zak van funcakes gekocht maar ik lees nu ( lekker vlot ) dat je marsepein dan wel eens wil gaan smelten door het water wat er toegevoegd wordt.
    Nu kan je ook botercreme maken met poedersuiker en roomboter, maar ik vraag me af of dat ook kan met ongezouten roomboter die je voor bakken en braden gebruikt?
    En dan heb ik nog een vraagje.
    Als hij ingesmeerd is, moet de taart dan eerst in de koeling of kan je hem gelijk bekleden?

    Ik weet dat er hier een aantal dames zitten die prachtige taarten maken dus ik hoop op een snelle reactie;)
    Alvast bedankt!

    Gr MB2005.
     
  2. FairyLaughs

    FairyLaughs Niet meer actief

    Je kunt gewoon die roomboter gebruiken.

    Ik zet hem wel eerst in de koelkast en als de botercreme hard is maak ik hem glad met een warm mes.. Dan pas bekleed ik hem
     
  3. MB2005

    MB2005 Fanatiek lid

    Apr 30, 2006
    1,290
    0
    0
    Spijkenisse
    Hoi bedankt voor je reactie!
    Ik heb hem inmiddels afgemaakt.
    De buitenkant is best leuk vind ik, nu nog proeven, haha.
    Gr MB2005.
     
  4. FairyLaughs

    FairyLaughs Niet meer actief

    Heb je een foto? :)
     
  5. MB2005

    MB2005 Fanatiek lid

    Apr 30, 2006
    1,290
    0
    0
    Spijkenisse
    Haha, dat dacht ik wel.
    Ik zal hem plaatsen, ik zet hem even in het taarten topic oke?
    Gr MB2005.
     
  6. FairyLaughs

    FairyLaughs Niet meer actief

Share This Page