Tweeling deel III

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door linnepinneke, 24 mei 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. sjaantje85

  sjaantje85 Fanatiek lid

  4 sep 2008
  2.918
  0
  0
  ja idd dat duurt dan zeker lang!

  hoe oud zijn de twins nu precies dan?!kun je jezelf voorstellen 3 kids?Dat vondt ik ook zo'n vreemd idee!

  nou hou je rustig!en we horen t wel!X
   
 2. MySuNsHiNe

  MySuNsHiNe Actief lid

  5 jun 2011
  367
  0
  0
  NULL
  NULL
  mm7 dikke knuffel voor jou!!!kan me voorstellen dat t shokkend voor je is,als je het never nooit had verwacht. hopelijk voel je je na vanmiddag wat beter!
   
 3. Mama van 3

  Mama van 3 Fanatiek lid

  31 mei 2010
  3.254
  0
  0
  Heel veel succes vandaag meid! Ben erg benieuwd hoe lang je zwanger bent dan.

  Ach weetje ik zag er ook erg tegenop op het laatst.. Hoe moet ik dat doen3 kids in mn eentje, herstellen van de ks, aandacht verdelen, t.imo zijn zorg wat betreft ziekenhuizen enz.. Maar toen ze er een,aal waren liep het eigenlijk vanzelf. En vind je snel genoeg je weg erin met 3 kindjes..

  En wt betreft babyspullen enz.. Er staat hier genoeg op zp en anders willen mensen je echt wel helpen!
   
 4. MySuNsHiNe

  MySuNsHiNe Actief lid

  5 jun 2011
  367
  0
  0
  NULL
  NULL
  ga vanimmdag beginnen t kamertje te verven. heb er zin in ;D
   
 5. mm7

  mm7 Fanatiek lid

  9 feb 2010
  2.763
  12
  38
  Ze zijn nog geen eens 9 maanden... Ik ben dus nog niet eens officieel ontzwangerd, bedenk ik me nu! Maar goed... het enige probleem wat ik nu voorzie is mijn werk, de andere problemen heb ik vannacht over na gedacht, die zijn idd allemaal wel op te lossen. Had het me alleen zo anders voorgesteld als ik ooit een 3e wilde. En ik ben heus wel een beetje blij, want het blijft wel een wonder, zeker nu het spontaan door de pil heen is, maar daarom is het juist zo onwerkelijk. En tja, mn toekomst beeld veranderd op dit moment nogal... maar goed we zien het wel. Ik hoop en denk dat ik nog niet zo ver ben.... ben alleen echt bang voor mn ontslag misschien....
   
 6. Belle1978

  Belle1978 Niet meer actief

  MM7: ik snap dat je zwanger bent en dus totaal onverwachts. Veel succes/sterkte vandaag bij de echo. En ik vind het wel fijn om te lezen dat jouw vriend blij is, dat scheelt een klein beetje.
   
 7. silvia009

  silvia009 VIP lid

  13 feb 2009
  6.514
  0
  0
  Partime werkende moeder en echtgenote
  twente
  MM7 knuffel meis.... ik wens je heel veel succes en sterkte vanmiddag...
  Ben je laatst nog heel ziek geweest? overgeven diaree? of aantal keer de pil vergeten?
  bij normaal gebruik is de kans heel erg klein dat er iets kan blijven plakken toch???
  mischien een vals positieve test????
  maar mischien ook echt een wondertje.....
  ik weet niet zo goed hoe ik erop moet reageren eigenlijk...
  omdat ik merk dat het jou heel zwaar valt, dus niet om je te veroordelen of zo hoor ;)
  Maar ik weet niet of ik nu blij voor je moet zijn of dat ik je moet ondersteunen omdat je het erg vind...

  ik hoop in ieder geval dat je vanmiddag snel duidelijkheid krijgt en dan kunnen jij en je man/vriend ook plannen gaan maken voor de toekomst wellicht..

  sterkte lieverd
   
 8. mm7

  mm7 Fanatiek lid

  9 feb 2010
  2.763
  12
  38
  Het val me denk ik zwaar omdat ik zo geschrokken ben... ik ben niet de pil vergeten, alleen nu ik ga nadenken ben ik op 4 oktober (dat weet ik omdat ik die dag een belangrijke afspraak had voor mijn werk) smorgens heel ziek geweest, mn vriend heeft toen zelfs een emmer naast me bed gehouden omdat ik zo moest spugen. Maar daarna was het over, ben toen verder ook niet ziek geweest eigenlijk. Dus of ik was toen misselijk en aan het spugen omdat ik toen al zwanger was, of toen heeft de pil misschien niet gewerkt, bedenk ik me nu. We zien het wel... Het begint nu een beetje te dagen bij me, heb ook al een afspraak bij de verloskundige voor morgen. Hoop dat ik deze zwangerschap geen gyn hoef te zien, en dat ik normaal thuis kan gaan bevallen, daarom heb ik al een afspraak bij de vk gemaakt, die ook de nazorg hebben gedaan afgelopen jaar. Ik vind het wel heel erg spannend hoor... maar ik denk eerlijk gezegd echt dat ik niet ver ben, anders had ik toch wel iets moeten voelen aan mn lijf?!

  Ik voel me alleen erg opgelaten. Er zijn zoveel mensen die zo hard bezig zijn voor een kindje, en ik weet hoe zij zich voelen. En nu ben ik zomaar ineens boem zwanger! En op mijn afdeling op mijn werk zijn sommige ook al erg lang bezig, hoe moet ik het hen gaan vertellen?!

  Het zal allemaal wel goed komen, en ik vind het ook wel een beetje leuk hoor, maar ben ook erg bang of alles wel goed zit. Heb hiervoor 2 keer een miskraam gehad, en geen onbezorgde zwangerschap, dus ik heb wel een beetje angst. Ik hoop alleen niet dat het er 2 zijn eigenlijk.... Ben wel heel blij, dat mijn vriend er blij mee is. En mn moeder reageerde ook enorm positief, zij kreeg mijn zusje ook onverwachts en toen ze er achter kwam was ze al 4 maanden zwanger, ze kan mijn gevoel nu dus erg goed begrijpen, alleen bij haar was het pas 4,5 jaar na de jongste dat ze zwanger was, de twins zijn hier nog niet eens 9 maanden... maar goed... overal is wel een oplossing voor.... voel me vandaag alleen heel erg warrig haha! Maar ik heb natuurlijk ook al een tijdje echt buikpijn, daar maak ik me een beetje zorgen om.... maar misschien hoort dat wel bij een zwangerschap, kan het me niet zo goed meer herinneren van de twins eigenlijk of ik dat toen ook had... Thnx voor jullie steun!
   
 9. linnepinneke

  linnepinneke Fanatiek lid

  8 okt 2010
  3.046
  0
  0
  Middelburg
  Mm7, dat zou mijn grootste angst zijn, nog een tweeling Maar dat is meer omdat ik weet wat voor werk het is en de periode's die o zo moeilijk kunnen zijn! Maar een klein positief puntje, je krijgt je grote buik terug en jouw buik was echt schitterend! Wel fijn dat je vriend en moeder positief reageren!
   
 10. mm7

  mm7 Fanatiek lid

  9 feb 2010
  2.763
  12
  38
  Haha ja die buik... Wilde zaterdag winterkleding shoppen, daar wacht ik dan nog maar even mee..... Ik hoop echt echt echt dat het er maar 1 is...
   
 11. sjaantje85

  sjaantje85 Fanatiek lid

  4 sep 2008
  2.918
  0
  0
  mm7....je klinkt alweer wat positiever meis fijn!!

  en wat je werk betreft tja...dat is lastig maar ook daar is dan wel weer een oplossing voor toch!!

  en wat andere mensen ervan denken moet je s%&ijt aan hebben hoor...maargoed snap je gevoel zeker ben erg benieuwd hoe ver je bent!en als alles goed is je lekker kunt genieten!!

  hier gaat t lekker kom zelf ook ff tot rust!!

  Xxx
   
 12. linnepinneke

  linnepinneke Fanatiek lid

  8 okt 2010
  3.046
  0
  0
  Middelburg
  15.00 moest mm7 toch... Dan is t nu afwachten geblazen...
   
 13. Mama van 3

  Mama van 3 Fanatiek lid

  31 mei 2010
  3.254
  0
  0
  Jups!! Ben benieuwd!!!
   
 14. bietje1972

  bietje1972 Fanatiek lid

  27 sep 2009
  1.340
  0
  0
  NULL
  NULL
  Oh ik ben ook benieuwd!
  Eindelijk even een momentje om te reageren...pfff tijd geleden dat ik alles alleen heb gedaan (vorige week was manlief vrij, eergisteren mijn zoon geholpen en gisteren mijn zusje) valt me wel weer zwaar, niet het bezig zijn met de meiden zelf, maar me er bij neer kunnen leggen dat ik dus vandaag niet: de muur even kan schuren, zodat er binnenkort behangen kan worden, niet even een uurtje kan slapen, niet even etc etc....

  Genoeg geklaagd.
  Mm7, kan me zooo goed voorstellen dat je er echt niet nog een keer 2 wil, hoe leuk het soms ook is! Ben erg benieuwd hoe ver je nu bent. We wachten af.
  Mijn zusje is ook zwanger en krijgt morgen de definitieve termijnecho, dan mag het ook openbaar gemaakt worden. Het is er overigens (maar) 1.
   
 15. FunnyMe

  FunnyMe VIP lid

  8 jul 2006
  7.561
  0
  0
  mm7, Toen mijn meisjes 10 maanden waren kwamen we erachter dat ik zwanger was van de derde. Toen ze 18 maanden waren is mijn zoontje geboren. Het was heel heftig. Ik heb een fluxus gehad waardoor ik 4 liter bloed ben verloren (bloedtransfusie, en hele heftige tijd). Mijn zoontje heeft 7 maanden bv gehad en het eerste half jaar was het een hele heftige tijd. De eerste 6 maanden kon ik het echt niet aan! Daarna ging het makkelijk. Inmiddels zijn mijn meiden 3 en mijn zoontje 1 1/2 en het is echt niet zwaar meer! Als ik je ergens mee kan helpen ofzo dan laat je het maar weten!
   
 16. nikkijane

  nikkijane Fanatiek lid

  27 jul 2007
  2.410
  0
  0
  friesland
  Mm7: hier ook benieuwd!

  Hier: weer een btje meer goed nieuws! Ze hebben onze meisjes nu op 'minimum intake' gezet. Ze moeten nu minimaal 340cc per dag drinken, helemaal zelf, dus ze geven geen sonde voeding meer! Mits ze dat dus gaan redden. En dan gaan we toewerken naar het ontslag!! EINDELIJK!!
   
 17. mm7

  mm7 Fanatiek lid

  9 feb 2010
  2.763
  12
  38
  Nou daar komt het....... Geen zwangerschap te zien in mn baarmoeder, wel een cyste in mn eierstok maar dit kan ook bbz zijn. Kortom ik mag morgen met spoed naar de gyn om bbz uit te sluiten, daarbij heb ik wel heel dik slijmvlies in mn baarmoeder wat er perfect uitziet voor een zwangerschap. Het kan oom gewoon goed zijn maar ze had geen apparatuur om een inwendige echo te maken. Dus wie weet is het wel een goede zwangerschap, alleen ben ik dan nog maar erg kort zwanger. Ik hoop dat alles goed is en over een maand of 8 dat de twins een broertje of zusje krijgen. Vraag vanaf hoeveel weken zie je pas iets op een uitwendige echo?
   
 18. mm7

  mm7 Fanatiek lid

  9 feb 2010
  2.763
  12
  38
  Nikki wat super ze zijn vast snel thuis!
   
 19. linnepinneke

  linnepinneke Fanatiek lid

  8 okt 2010
  3.046
  0
  0
  Middelburg
  Dat is ook niet wat je wil horen... Maar iig veel succes morgen!!! Als t van 4 oktober zou zijn ben je idd nog niet heel lang zwanger... Weet je al hoe laat je bij de gyn moet zijn?
   
 20. mm7

  mm7 Fanatiek lid

  9 feb 2010
  2.763
  12
  38
  Ja moet om 11.45. Uur.... Hoop gewoon dat ik net zwanger ben... Cystes heb ik altijd al ivm mijn pcos. Dus dat wordt duimen... Heb nu wel ineens enorm de griep te pakken hoop dat het snel iver is... Maak me eigenlijk geen zorgen, denk dat het wel goed zit, misschien naief maar het is me gevoel.
   

Deel Deze Pagina