Hoi meiden, Ik had besloten vandaag een twix taart te maken. Heel recept met een cheesecake die in de oven gebakken moet worden. Maar nu ben ik een paar ingrediënten vergeten. Ik heb de karamel saus al op staan voor de komende 3 uur dus ik kan (nog) niet het huis uit en ben bang dat ik het qua tijd anders niet ga redden. (Moet voor half 7 vanavond af zijn) Nu ben ik de kast aan het doorspitten en heb ik nog een pakje cheesecake van de ah staan om te maken. Deze hoef je niet te bakken en daar heb ik wel alles voor in huis. Is dit een goede vervanger? Of merk je heel erg verschil in smaak met een gebakken cheesecake of een cheesecake die alleen in de koelkast moet opstijven? Vast bedankt!
Ja daar was ik al bang voor dat is meer kwark taart of niet? Ik heb achterin de kast nog maïzena gevonden (die miste ik) dus ik kan als het goed is alsnog gaan bakken. Bedankt iniedergeval
Als het water kookt van de caramel en je zet het vuur uit maar de deksel erop- dan kun je best 15/20 minuutjes weg hoor, zonder dat je tijd verliest . (even ervanuitgaand dat je melk bedoelt die caramel moet worden in blik? Bij mij was 2,5 uur ook lang genoeg trouwens)
Die van de Ah is inderdaad meer kwarktaart achtig. Gebakken cheesecake is zo anders (en veel lekkerder vind ik)