Pindakaas is heeeeel anders in Amerika. Dus zou ze dar echt laten proeven haha Brabants worstenbrood Haring Poffertjes Ontbijtkoek Roggebrood ?) Belgisch tintje: Vlaamse friet met belse mayo
Ik las ergens tompuce, volgens mij is dit niet iets Nederlands hoor... Zelfs in Marokko hebben ze dat, wordt daar milles feuilles genoemd.
Aan iedereen die hier iets heeft gepost BEDANKT ... heb nu al zin in alles!!! (lang leve in het buitenland wonen )
Lijst van Nederlandse gerechten - Wikipedia Al die Brabantse dingen vind ik niet typisch iets voor heel Nederland, ik ken het tenminste bijna allemaal niet!
Misschien een idee dat we uit elke provincie een streekproduct naar je opsturen? Zie echt dingen voorbij komen waar ik nog nooit van gehoord heb... Maar denk dat je je wel vermaakt dit weekend met alleen al eten, dat wordt lijnen na het weekend.
Is uierboord al genoemd? ?? Vijd het niet te eten hoor. . Maar misschien anderen wel.. Hoofdkaas?? Hete bliksem? ?