Stoofvlees te zuur

Discussion in 'De lounge' started by SDonya, Sep 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Ik ben uitgeschoten met het azijn in me pan met stoofvlees.. Hoe krijg ik de meest zure smaak uit de jus?
     
  2. sjorsje

    sjorsje VIP lid

    Aug 17, 2007
    11,361
    266
    83
    Noord-Brabant
    stroop of bruine suiker toevoegen
     
  3. Elf84

    Elf84 Niet meer actief

    Dacht idd ook met (bruine) suiker
     
  4. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Ik heb rietsuiker of witte basterd suiker.. Kan het daar mee?
     
  5. Snoeki

    Snoeki Fanatiek lid

    Jan 30, 2014
    2,334
    258
    83
    Bruine suiker , stroop of anders peperkoek
     
  6. minon

    minon Niet meer actief

    Kruidkoek of suiker maar of die bruin moet zijn weet ik niet.
     
  7. Peetje83

    Peetje83 Fanatiek lid

    Jun 29, 2011
    4,049
    2,553
    113
    Limburg
    En anders heb je gewoon limburgs zuurvlees gemaakt:D
     
  8. Beepje

    Beepje Fanatiek lid

    Feb 14, 2013
    2,310
    9
    38
    Juist! Wat kruidnagels en laurier erbij en klaar!
     
  9. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Ik doe er wel ontbijtkoek bij.. Gelukkig is het niet vies zuur
     
  10. BKT

    BKT Actief lid

    Sep 9, 2014
    102
    1
    18
    Stroop of suiker
     
  11. Casara

    Casara Fanatiek lid

    Aug 20, 2014
    2,263
    416
    83
    Was mijn gedachte ook! Jammie!
     

Share This Page