vlees vraagje

Discussie in 'De lounge' gestart door wheelie, 16 aug 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. wheelie

    wheelie Bekend lid

    11 apr 2013
    782
    0
    0
    ik heb vanmorgen riblappen gekocht en ik wil daar hachee mee maken. normaal haal ik al gesneden hachee vlees maar dacht laat ik is riblappen mee nemen.

    nu was de bovenkant heel mooi roze alleen toen ik het vlees omdraaide zag het er zo uit. hoort dit? of is het vlees niet goed meer?
     
  2. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Zo zien mijn riblappen er ook meestal uit en die smaken hartstikke lekker!
    Ik denk dus dat het zo hoort ;)
     
  3. Shopaholicnl

    Shopaholicnl Fanatiek lid

    3 mrt 2013
    2.775
    0
    0
    NULL
    Brabant
    Je bedoelt dat bruinige? Dat hoort :)
     
  4. Bollen

    Bollen Fanatiek lid

    22 jul 2013
    1.422
    7
    38
    NULL
    NULL
    Volgens mij komt dat omdat het aan die kant in de verpakking 'ligt' ik heb dat ook altijd en smaakt altijd goed!
     
  5. zogelukkig

    zogelukkig Niet meer actief

    Komt door het gebrek aan zuurstof, kan helemaal geen kwaad!
     
  6. Zomerrr

    Zomerrr VIP lid

    5 jun 2011
    5.097
    503
    113
    Hoort zo!
     
  7. Linda1984

    Linda1984 Niet meer actief

    Ik sluit me erbij aan! Ziet er lekker uit, krijg honger :)
     
  8. wheelie

    wheelie Bekend lid

    11 apr 2013
    782
    0
    0
    bedankt voor de antwoorden. de hachee staat aan :) morgen lekker hachee eten
     
  9. lioness74

    lioness74 Niet meer actief

    Mmmmmmmm lekker!
     
  10. Ana leigh

    Ana leigh Fanatiek lid

    11 feb 2013
    1.753
    9
    38
    Vrouw
    x
    Bah ik blijf vlees er zo vies uit vinden zien, ik zou echt exact dezelfde vraag hebben gesteld!! :p

    Ik bewerk vlees altijd zo snel mogelijk om er niet te veel van te hoeven zien. :D

    Liefs,
     
  11. fidel2010

    fidel2010 VIP lid

    26 aug 2010
    6.659
    212
    63
    Mag ik wat vragen, heb je het uit de supermarkt of bij de slager?

    Ik ervaar dat dit meestal een typisch supermarktkleur is... Vlees wat nog wel goed is maar al even ligt...
     
  12. Maanhaasje

    Maanhaasje Actief lid

    12 aug 2013
    217
    0
    0
    Soundfullness Therapeute
    Oegstgeest
    Yup dat is de natuurlijke kleur, voor het de winkel in gaat wordt het vlees behandeld om het er mooi rood/roze uit te laten zien zodat het er aantrekkelijk uit ziet voor de klanten. De waarheid is, dat op het moment van slachting het vlees gaat rotten en dat de kleur natuurlijk never nooit mooi roze/rood is van nature dan na een paar dagen dood ;)

    Dus geen zorgen, ziet er ieuw uit, maar is normaal ;)
     
  13. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    14.030
    1.852
    113
    Provincie Groningen
    Inderdaad!!!
     
  14. Sterrefeetje

    Sterrefeetje Niet meer actief

    Dat is normaal, bij mijn bio slager ziet alles er zo uit!
     
  15. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Ohh jammie! I <3 hachee!!
     

Deel Deze Pagina