Ik heb ergens gelezen dat het schadelijk kanb zijn voor het vruchtje,ik ben bijna 22 weken,is dat erg?????
Voor een keertje niet erg, maar niet elke dag doen heb ik begrepen. Dus ik zou me geen drukte maken hoor!
mag gewoon hoor! ik eet dat ook gewoon al mijn hele zwangerschaps zolang het maar gepasteuriseerde kaas is!
Hoevaak maak op zich niet zoveel uit (teveel van iets is nooit goed), maar het gaat om de bacterie die erin kan zitten. En de meeste kazen in nederland hebben die niet.
nee joh kan echt geen kwaad en al zou je per ongeluk een keer een ongepasteuriseerde kaas hebben gegeten dan wil dat ook nog niet zeggen dat persé daar ook die bacterie in heeft gezeten..de kans is gewoon groter maar niet 100% aanwezig..het is dus niet per definitei zo dat je er nu ziek van wordt of je baby er schade aan ondervind.
sluit me bij de rest aan. Feta kaas is geen rauw melkse kaas dus die mag je gewoon eten. Inderdaad mocht je al een keer rauwmelkse kaas eten dan is de kans nog erg klein dat die bacterie er in Nederland in zit.
Ik krijg gewoon honger bij het lezen van dit topic.... Ik vind Feta kaas ook heeeeeeeeeeeeeeeerlijk! *JUMMIE*
in de tijd dat ik in mijn moeders buik zat at mijn moeder gewoon biefstuk en carpaccio en brie en filet american en lever en noem maar op... Vroeger wisten ze helemaal niet dat dit soort dingen niet goed voor je zouden zijn.. Ook ik ben er gezond uitgekomen hoor, ik wil niet zeggen dat je dan nu maar alles moet gaan eten Maar tegenwoordig moet je wel op HEEL veel dingen letten..
Ik ben blij dat bekend is welke dingen een risico kúnnen vormen, dan kun je daar je voordeel mee doen. Juist doordat zwangere vrouwen die dingen vroeger wel aten is men erachter gekomen dat bepaalde dingen kwaad kunnen, want niet iedereen is dus gezond ter wereld gekomen.