Heb ze vanavond door de salade gedaan. Ik had ook nog amandelen. Eerst alles even geroosterd en af laten koelen. Het was heerlijk!! Heb er nog genoeg over om de andere tips ook uit te proberen! Ben heel benieuwd
Als je nog noten overhebt kun je ook 'nuts and bolts' maken. Noten in stevige plastic zak, met even grote hoeveelheid gebakken goed, zoals pretzelsticks in stukjes van 3 cm, verkade dots, cornflakes, rice crispies, smacks, buggles etc. Doe er 1-3 lepel olijfolie bij en schud tot alles vettig is. Doe er dan een kruidenmix bij, als je haast hebt 1-3 lepels uiensoeppoeder uit een pakje en wat peper, als je tijd hebt een mengsel van kerriepoeder, mosterdpoeder, paprikapoeder, chilipoeder,peper, zout, worcestersaus, wat je lekker lijkt. Zak weer schudden tot alles bedekt is. Op bakplaat leggen en uurtje in oven op 150 graden, elke 10 min. omscheppen. Bewaren in luchtdichte pot, doos of blik.
Wat een leuke tips zijn er nog bijgekomen. Ben dol op noten, dus ben van plan ze allemaal uit te proberen