Stoomkoker, meerwaarde?

Discussion in 'De lounge' started by Rainbow88, Aug 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainbow88

    Rainbow88 Fanatiek lid

    Jan 13, 2014
    3,648
    305
    83
  2. RosaLynn

    RosaLynn Fanatiek lid

    Mar 5, 2011
    1,791
    0
    36
    Wij hebben ze vroeger jaren gebruikt, moet zeggen is vrij makkelijk. Je zet je eten klaar in de ochtend bijvoorbeeld en zodra je wil gaan koken, draai je de timer aan en begint hij te stomen (zet hem niet onder je keukenkastjes, dan is alles nat!) en 'ping' hij is klaar en alles is gaar(tenminsten vaak zo, soms moet het iets langer dan verwacht) vlees vind ik zelf niet zo lekker uit dat ding, dat moet echt gebakken worden vind ik! Mijn moeder gebruikt hem nog steeds omdat ze niet te lang boven de pannen kan hangen, ik zelf gebruik toch liever pannen, dan kan ik zelf tenminsten nog wat extra's kruiden enzo toevoegen
     
  3. Youtan

    Youtan VIP lid

    Jun 9, 2015
    6,495
    4,332
    113
    Female
    Ik heb hem al jàààren en hij wordt zeker een maand per jaar gebruikt :) alleen voor de asperges, verder niet. In het begin gebruikte ik hem veel voor groente en vis, maar ik vind gebakken vis gewoon lekkerder en groenten stomen of koken is gelijk voor mij...
    Dus hij is verhuisd naar de berging om daar elk jaar in mei/juni uit te mogen.
     
  4. LadyKikker

    LadyKikker Fanatiek lid

    Feb 12, 2012
    4,235
    1,891
    113
    Female
    Wij hebben een simpele stoompan.. Zo eentje waar je in de onderste water doet en de bovenste 2 de groenten, aardappelen, enz.
    Kostte iets van 25euro en we gebruiken hem dagelijks.
    Wilde in eerste instantie een electrische maar toch de "ouderwetse" gekocht en zeker geen spijt.
     

Share This Page