ver rijden in de auto?

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door skatje22, 19 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. skatje22

  skatje22 Actief lid

  16 sep 2006
  197
  0
  0
  Hai hai,

  Ik wil graag in het naseizoen op vakantie naar Frankrijk.
  Maar ik zit er wel een beetje mee dat we dan ver moeten rijden, je zit zo aan de 1000 kilometer :(

  Zijn er hier mensen die dat met hun beebs gedaan hebben en hoe ging dat? Hebben jullie misschien ervaringen, tips of adviezen?

  Ik zit namelijk echt in twijfel, het is een drempel voor ons

  Alvast bedankt
  groetjes
   
 2. Ik kan het me voorstellen. Wij gaan normaal ook altijd camperen in France maar omdat Esmée nog zo klein is blijven we dit jaar in een huisje in NL.

  Je zou in ieder geval veel pauzes kunnen inlassen. Zou ik denk ik doen.
   
 3. Vera

  Vera Fanatiek lid

  17 apr 2006
  2.604
  1
  0
  Misschien met een hotelovernachting tussendoor doen. Of een reiswieg huren die officieel in de auto gebruikt mag worden.
   
 4. Marijtje

  Marijtje Actief lid

  20 sep 2006
  201
  0
  0
  Ja, wij hebben het gedaan. Onze dochter was 3 maanden en onze zoon bijna 2. Helemaal naar Zuid Frankrijk. We hebben ons aangepast aan het gedrag van de kids.
  Als zij sliepen dan reden wij non-stop door (mocht niet eens naar de toilet....) en als ze wakker waren dan stopte we elke 2 uur en dan gingen we er ook echt een goed half uur uit.
  We hebben de kids twee dagen vooraf wat later naar bed gedaan, vooral mijn zoon dan, zodat hij wat extra vermoeid mee op reis ging.
  Het ging uitstekend! Als het niet zou kunnen of lukken dan had ik een hotel gepakt halverwege. Gewoon een beetje flexibel opstellen, dan komt het allemaal goed!
   
 5. pim

  pim Fanatiek lid

  22 sep 2005
  3.970
  0
  36
  Nijmegen
  Wij zijn toen Emme 7 maanden was naar Frankrijk geweest met de auto. Het ging perfect. We zijn regelmatig gestopt, maar echt niet om de 2 uur. Emme heeft lekker geslapen en ook veel gekletst en met d'r speeltjes gespeeld. Ik vond het vooral heel gezellig om met z'n drietjes in de auto!
   

Deel Deze Pagina