vergrote baarmoeder

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Sigietje, 21 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Sigietje

  Sigietje Actief lid

  11 okt 2005
  150
  0
  0
  Oostakker België
  Dag Japke/Mirjam,

  Begin November 2005 heb ik een laparoscopie ondergaan daaruit bleek dat ik een paratubaire cyste had op de linker eierstok en dat mijn eierstokken verkleefd waren met mijn darmen.

  Na die laparoscopie heb ik me enkele weken echt heel goed gevoeld. Ik was 's ochtends niet meer misselijk, geen buikpijn meer geen pijnlijke maandstonden...

  Nu de laatste weken voel ik me weer misselijk 's ochtends weliswaar niet zo erg als voor mijn laparo maar toch genoeg om me opnieuw zorgen te maken.

  Vanavond ben ik opnieuw bij de gynaecoloog geweest en die heeft een echo uitgevoerd en hij zei me dat er geen cystes te zien zijn maar wel een vergrote baarmoeder en veel slijmvorming.

  Nu was ik al blij dat het geen cystes waren en daardoor dacht ik er natuurlijk niet aan om te vragen hoe het komt dat mijn baarmoeder vergroot is en dat hij veel slijmvorming zag...

  de eerste dag van mijn cyclus was 7 februari en mijn vorige cyclus telde 25 dagen.

  Kan iemand mij zeggen wat de reden kan zijn dat mijn baarmoeder vergroot is en van dat vele slijm?

  Bedankt!
  mvg,
  Sigrid
   
 2. Mirjam

  Mirjam Verloskundige

  2 dec 2005
  11.590
  2
  0
  verloskundige en lactatiekundige IBCLC
  hoi Sigrid,

  ik kan helaas geen antwoord geven op je vraag. Ik heb niet gezien hoe het eruit zag, dus je zult echt je arts moeten opbellen voor uitleg. Het is niet gek om dat te doen hoor, vaak hoor je niet alle informatie (of er wordt nauwelijks informatie gegeven). Bel daarom op en vraag nadere uitleg.

  Succes, Mirjam
   

Deel Deze Pagina