Verjaardag

Discussie in 'Oppas en kinderopvang' gestart door ramoontjuh82, 2 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. ramoontjuh82

  ramoontjuh82 Actief lid

  8 okt 2008
  406
  1
  18
  Wij hebben vrijdag een verjaardag van mijn schoonmoeder.
  Nu is onze oudste zoon op zich wel makkelijk met slapen gaan maar ik ben voor 3 maanden geleden bevallen van onze 2de zoon. Ik heb toen al met al 3 weken in het ziekenhuis gelegen en heeft hij dus bij mijn schoonouders geslapen. Toen ik weer thuis was met onze jongste zoon ging het slapen eerst goed maar een week of 3 a 4 later wilde meneer niet meer op bed om te slapen.
  Nu is het dus zo dat ik aan het einde van de middag heen ga en daar ga eten. Nu zei mijn schoonmoeder al van je kan de oudste hier wel laten slapen en de jongste weer meenemen want die neem je makkelijker mee naar huis. De oudste is heel erg gehecht aan de jongste als we weg gaan en de maxicosi staan nog in de keuken dan staat de oudste er al bij zo van hij moet ook mee.
  Ik ben heel erg bang dat de oudste heel raar wakker wordt en dat wij straks weer het probleem hebben om hem weer in slaap te krijgen.
  Zouden jullie je kindje daar laten slapen.

  Ik wil de jongste daar nog niet laten dit omdat hij niet fit is.
   
 2. tulip

  tulip Niet meer actief

  je bedoelt dus laten logeren vrijdagavond??? Tja, dat kun jij toch alleen beslissen, met je man natuurlijk;), schoonmoeder heeft er niks mee te maken natuurlijk. Ik zelf zou het niet doen, maar ik heb sowieso niks met logeren, onze dochter heeft ook nog nooit echt gelogeerd. 1 keer s avonds toen ze bij oma lag te slapen zijn wij naar de film geweest, maar zijn daar ook gaan slapen. Dat is dus waarom ik het niet zou doen.
   
 3. misa

  misa Niet meer actief

  Tja, dat is lastig en heel persoonlijk. Ik zou er met je man over hebben. Of zelfs aan je zoontje vragen wat hij wil. En dan wel benoemen dat de jongste wel mee naar huis gaat en jullie hem later weer ophalen.

  Maar ik denk dat ik het niet zou doen. Maar goed, ik zie er sowieso tegenop om ons zoontje te laten logeren de eerste keer. maar goed, het is onze eerste en hij is ook maar 3 maandjes..! ;)
   
 4. ramoontjuh82

  ramoontjuh82 Actief lid

  8 okt 2008
  406
  1
  18
  Wij hebben hem weer meegenomen. Ik wilde hem op bed leggen maar hij krijsde het uit dus hup er weer uit. We hebben hem lekker weer meegenomen naar huis.
   

Deel Deze Pagina