Verklaard: pijn bij eisprong

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Zonnebloem, 4 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Zonnebloem

  Zonnebloem Actief lid

  28 jul 2007
  405
  0
  0
  Nou, ik heb wat research gedaan naar die vervelende pijn tijdens de eisprong. Als je het geluk hebt om dit te voelen, betekend dit dat je geen ovulatietesten of thermometers hoeft te gebruiken. Het schijnt dat zo gauw je deze pijn begint te voelen dat het tijd wordt om te gaan klussen. Je bent dan vruchtbaar, je eisprong kondigd zich aan. :)
  Zo gauw de pijn voorbij is is je eisprong ook geweest en ben je niet meer vruchtbaar.
  Het is dus niet perse zo dat de eisprong is op het moment dat de pijn eindigd. Als je vier dagen pijn hebt kan tijdens de tweede dag je eisprong al wel zijn. Het sap wat vrijkomt bij de eisprong kan ook deze pijn veroorzaken. Je hebt dan dus nog wel pijn maar je eisprong is geweest.
  Wij hebben het deze maand dus precies goed gedaan eigenlijk. Ik heb de pijn al vanaf donderdag en werd elke dag erger. Zaterdag en zondag geklust en sinds gisteravond is de pijn weg.
  We zullen de 15e zien of het effect heeft gehad.

  O, ja er wordt ook geadviseerd om niet tot de laatste dag van de pijn te wachten, omdat het zaad ook nog even onderweg is. Als jij dus drie dagen pijn hebt kan het zo zijn dat de tweede dag de eisprong al is geweest. Als je pas de derde dag gaat klussen en het zaad moet nog naar het eitje, kun je dus net te laat zijn.

  Groetjes Kolibri
   
 2. lauwtje

  lauwtje Fanatiek lid

  21 mei 2007
  1.358
  0
  36
  zozo...
  kheb net mn eisprong gehad. mn nippelties doen alweer zeer! haha
  zondag geklust maar meneer heeft zaterdag wel zoveel bier op dat ik denk dat zn zaadjes ook goed dronken zijn geweest en de weg niet weten.. we zullen zien!

  ik hoop voor je dat t raak is! zou dat heerlijk zijn he?!
   
 3. Zonnebloem

  Zonnebloem Actief lid

  28 jul 2007
  405
  0
  0
  Ja echt wel! Maar goed, het is nog maar mijn tweede ronde, dus ik heb maar niet te veel hoop. Mijn NOD heb ik op vakantie dus de zwangerschapstesten gaan mee in de koffer!
   

Deel Deze Pagina