Zelf gemaakte merinque? ?

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Mailey, 20 aug 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mailey

    Mailey Actief lid

    7 feb 2015
    188
    41
    28
    NULL
    NULL
    Hoi

    Weten jullie of je merinque mag eten als je zwanger bent?
    Ik heb het zelf gemaakt van rauw eiwit en daarna heeft het 1 uur op 140 graden in de oven gestaan.

    Alvast bedankt!

    Groetjes mailey
     
  2. Deedee91

    Deedee91 VIP lid

    10 jun 2015
    13.667
    5.701
    113
    Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het wel gegeten heb. Stond zo lang in de oven.... Geen idee of het eigenlijk wel mocht of niet.
     
  3. Lieke1989

    Lieke1989 Niet meer actief

    Het is verhit dus ja.
     
  4. Fuddey

    Fuddey VIP lid

    6 okt 2015
    16.382
    12.678
    113
    Ja hoor, na een uur op 140 graden kan dat echt geen kwaad.
     
  5. Suusjeuh

    Suusjeuh VIP lid

    4 jul 2010
    13.212
    13
    38
    Verpleegkundige/gastouder
    Ja tuurlijk het is gebakken! De binnenkant is vaak wel zacht maar het is gegaard hoor. En bovendien; ei is niet gevaarlijk voor je baby, op z'n hoogst word je er zelf iets ziek van.
     

Deel Deze Pagina