Verse rode bieten

Discussie in 'De lounge' gestart door La femme Nikita, 29 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Juffie1984

    Juffie1984 VIP lid

    16 nov 2007
    10.986
    116
    63
    jammie rode bietjes..
    Mijn ouders hebben ze in de tuin dus als die ze hebben krijg ik geregeld een portie.. Inderdaad lang koken met schil dan onder de koude kraan en de schil pel je er zo af. Ik rasp het ook altijd en dan maak ik er stampot van. Hihi was vroeger altijd mijn favo kostje.
    Dus gestampt met aardappel, een beetje peper en zout en dan heel veel gesmolte kaas erdoor..
     
  2. La femme Nikita

    La femme Nikita Fanatiek lid

    21 mrt 2009
    3.088
    0
    0
    Ze waren heerlijk...Heb ze idd. ruim 1,5 uur laten koken, daarna kon ik ze makkelijk schillen.
    Rode vingers kreeg ik ook goed schoon.
    Daarna ´s avonds idd. met een uitje, boter, zout, peper en een scheutje azijn klaargemaakt...JAMMIE...zeker voor herhaling vatbaar...
     

Deel Deze Pagina