Verstandskies AUWWW!

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Tessatje, 19 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Tessatje

  Tessatje Actief lid

  8 sep 2007
  191
  0
  0
  Hallo allemaal,

  Ik heb heel erg last van mijn verstandskies en vroeg me af wie dit ook had tijdens de zwangerschap. Ik heb de tandarts nog niet gebeld maar weet wel dat het afgeraden is om het tijdens de zwangerschap weg te halen maar misschien dat iemand van jullie advies heeft. Het is niet dat het pijn doet door het groeien, hij is al helemaal gegroeid en het komt steeds tegen mijn onder tandvlees aan waar geen kies zit. Hierdoor heb ik moeite met eten. In ieder geval ik hoop wat van jullie te horen.

  Alvast bedankt.
   
 2. dreames

  dreames Fanatiek lid

  9 dec 2007
  4.957
  139
  63
  Bij de apotheek verkopen ze spul waarmee je kunt spoelen. Niet in een fles maar in wit met paarse zakjes (wit met paars doosje met daarin zakjes). Ik haal dat ook altijd als ik last heb van mn verstandskies en het werkt best goed. Het haalt de bacteriën enzo weg. Ik vergeet alleen altijd hoe het heet.
   
 3. wolly

  wolly Niet meer actief

  Heel vervelend die pijn, maar volgens mij kan het geen kwaad hoor om je te laten helpen bij de tandarts, wel even vermelden dat je zwanger bent trouwens dan kunnen ze er rekening mee houden.

  Sterkte en hopelijk ben je snel verlost van de pijn.


  @Dreames: Volgens mij bedoel je bocasan (weet niet precies hoe je het schrijft)
   
 4. Devilschase

  Devilschase VIP lid

  1 dec 2007
  16.677
  1.242
  113
  Generaal zonder leger.
  Flevoland
  Ik had dat ook, heb een fles waterstofperoxide gehaald en heb zon lange spuit gehad vd tandarts en daarmee moest ik onderme tandvlees spuiten en de bacterien weghalen. na een week wast weg!
   
 5. Lexie74

  Lexie74 VIP lid

  14 sep 2006
  9.066
  19
  38
  Vrouw
  loonadministratrice
  nop
  ik heb een verstandskies laten trekken tijdens mijn zwangerschap, met verdoving ook.
  Helemaal geen probleem
   
 6. princesje83

  princesje83 Fanatiek lid

  1 apr 2008
  1.402
  0
  0
  regio rotterdam
  hoi!
  ik had hier ook een paar weken ontzettend last van.. mijn kies was boven half door en onder helemaal en ik beet constant mijn wang kapot.... had ook steeds veel bloed met poetsen enzo...

  Vorige week al mijn moed verzameld en naar de tandarts gegaan....bij de tandarts aangekomen zei hij dat er maar 1 ding op zat en dat was trekken "slik"... Ik vroeg nog of ik niet beter kon wachten maar hij zei dat het alleen maar erger zou worden en hij wilde niet dat ik straks net voor, tijdens of net na de bevalling er ernstig veel last van zou hebben..
  de verdoving was niet schadelijk voor de baby (in mijn trimester! weet niet hoe het bij jou zit, moet je echt ff navragen) en het trekken was zo gebeurd en heb bijna geen napijn gehad. Als ik dit van te voren had geweten was ik al een paar weken eerder gegaan ;)
   
 7. Lexie74

  Lexie74 VIP lid

  14 sep 2006
  9.066
  19
  38
  Vrouw
  loonadministratrice
  nop
  dat kan ik alledrie de trimesters geen kwaad hoor die verdoving
   

Deel Deze Pagina