normaal kook ik de witlof altijd voor ik het in de oven doe, nu kwam ik dit recept tegen Recept Witlof Ovenschotel op Smulweb.nl moet ik het hier rauw in de ovenschaal doen of toch eerst koken?
Die zou ik zelf niet voor koken, omdat je het in stukjes moet snijden, dus is veel sneller gaar en hij moet 45 minuten in de oven... Ik denk dan ook dat als je het nog eens voor gaat koken, dat het dan te gaar zal worden en dus niet lekker.
Als de witlof in stukjes is denk ik niet voorkoken.. Maar vind het sowieso maf dat je de witlof eerst in reepjes moet snijden en daarna de harde kern pas verwijderen? (Ik snijd altijd eerst de onderkant af, dan doormidden, en dan de kern eruit.. En daarna pas kleiner snijden of wat dan ook)..
ik kook ze altijd voor zo'nnn mm 20 minuten voor kleine en langer voor grote,, kijk naar de kleur die wordt wat waterig doorzichtig zodra de kook gaar zijn xx