morgen 5jaar geleden...

Discussie in 'De lounge' gestart door guppekop, 15 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. guppekop

    guppekop VIP lid

    28 aug 2009
    13.271
    1
    0
    varend op schip
    dat we verkering kregen. Nu wil ik morgen uitgebreid koken maar ik weet echt niet wat:( hebben jullie ideetjes wat ik kan klaarmaken?
     
  2. Tuti80

    Tuti80 Fanatiek lid

    20 dec 2010
    3.855
    24
    38
    Zuid Holland
    Gefeliciteerd!!!
    Kun je zijn lievelingseten niet maken?
     
  3. Huis van Puck

    Huis van Puck Fanatiek lid

    30 jul 2010
    1.415
    52
    48
    Gefeliciteerd meid! Ik heb zo vroeg nog nog niet zoveel inspiratie, maar is een lekkere cake bakken mss leuk? Met bv appel, kaneel, koekkruiden en stukjes abrikoos ? Fijne dag samen!
     
  4. Locusta

    Locusta Niet meer actief

    Ik ben niet zo'n chef, maar ik weet wel dat je van die voorverpakte capraccio kunt kopen en die is erg lekker! Verder kun je ook kant en klare tapenade kopen en dat smaakt ook erg goed. Als je dat nu comineert met zelf wat maken, bijvoorbeeld pasta ofzo? Krijg je een beetje een Italiaans / Spaans tintje van ;)
     
  5. Isademi

    Isademi VIP lid

    3 jun 2008
    11.327
    2
    0
    Thuisblijfmama
    Zuid Oost Brabant
    Gefeliciteerd!!!

    Toevallig zijn mijn man en ik ook 5 jaar bij elkaar dit jaar (maar dan pas op 21 oktober) en we zijn nu 3 jaar getrouwd.

    Misschien leuk om te gourmetten of iets, ik vind dat altijd erg gezellig en je staat niet uren in de keuken te sloven..
     
  6. hardloper

    hardloper Niet meer actief

    gegrilde groenten. Heel simpel:
    zoete aardappel in grove stukjes, rode uit in partjes, knoflookteentjes, paprika....
    Ik deed ook gewone aardappel en tomaat (kinderen) Tis een beetje wat je lekker vind
    maar goed, je gooit je groentes neit al te fijn gesneden in een braadslee in de oven, (met olie en peper) 200 graden, 45 minuten.
    Dan doe je er plakjes feta op
    dan weer in oven of onder de grill tot de feta gesmolten is.
    En even kijken of het echt gaar is of nog even meot voor de feta he...

    maar heel simpel, allemaal van te voren te doen. Erg lekker.
     
  7. hardloper

    hardloper Niet meer actief

    oh, met biefstukje en gebakken aardappelschijfjes, mjum
     
  8. guppekop

    guppekop VIP lid

    28 aug 2009
    13.271
    1
    0
    varend op schip
    dat is satè en daar hou ik dus echt niet van:)

    cake/taart bakken is wel goed idee! straks maar eens gaan doen denk:)

    nog meer ideeen voor het eten?
     
  9. Rosao

    Rosao VIP lid

    3 nov 2007
    12.893
    1.390
    113
    Anders doe je een uitgebreide nasi of bami maaltijd (beetje de chinees thuis :) ) en daarbij doe je dan sate, kun je voor jezelf iets anders nemen. Of je maakt gekruide kip op een stokje en dan doe je voor hem satesaus die hij er apart over kan doen en voor je zelf een andere saus?
     
  10. stopcontact

    stopcontact Fanatiek lid

    9 sep 2011
    1.674
    1
    0
    Als soepje: Aspergesoep met gerookte zalmsnippers jammie!

    Aspergesoep maken (uit pakje doe ik altijd) en als de soep klaar is gerookte zalmsnippetjes er door heen roeren en klaar is kees.

    Verder zou ik het ook niet weten, ik ben verder geen keukenheld

    Ennuh... gefeliciteerd!
     
  11. Rundeeprunwild

    Rundeeprunwild Fanatiek lid

    1 apr 2011
    1.612
    38
    48
    Ga lekker een avondje fondue-en.. lkkr met bief en varkenshaas en kip.. paar verschillende saucejes erbij, filmpje aan, fondue op de tafel.. gezellig naast elkaar op de bank;)

    Kan ik in ieder geval altijd super van genieten:D
     

Deel Deze Pagina