Hoi! Ik weet het effies niet meer, en google is vandaag niet mijn vriend dus ik wil het even zeker weten nu. Vissaus (remoulade saus, ravigote saus) uit flessen en potten mag ik als zwangere dame toch wel? Aangezien het verwarmd moet worden voordat het de fles in gaat? Ik zie door de bomen het bos niet meer haha! Volgens de visboer werd zijn verse remoulade saus (wat ik overheerlijk vind) zonder rauwe eieren gemaakt, maar ik wilde even weten wat jullie mening is. Remoulade saus is toch op mayonaise basis? (ookal kan daar wel weer ei in zitten)... ooh ik vind het zo lastig hihi! Bedankt!
Ik weet niet of het op de pot staat, maar als je een glazen pot of zo uit de winkel koopt zijn deze meestal gepasteuriseerd, waardoor je niets meer merkt van rauwe eieren die erin verwerkt zijn... Als de deksel plopt als je 'm opent (snap je dan wat ik bedoel) dan is het vacuum nog goed ( wat ook ontstaat door pasteuriseren) dus dan zou ik me geen zorgen maken!