Ik zag dat het receptentopic gesloten was, dus stel ik hier maar de vraag. Ik wil zometeen drumstick een keer in de oven klaarmaken, maar hoe hoog moet de oven (combi) staan en hoelang moeten ze erin liggen? Ik heb 4 drumsticks, en deze al ingesmeerd met ketjap (doe ik altijd),zout en paprikapoeder. Iemand die me even op weg kan helpen? Ik weet alleen dat ze er redelijk lang in moeten liggen. En nog een vraagje. Kan ik al voorgekookte krieltjes dan ook meebakken in de oven of toch maar in de pan.
o jee , ehm dat moet ik ff kijken, er zitten genoeg knoppen op dat ding dus denk het wel, maar ik heb altijd alleen maar de magnetron - oven of ontdooistand gebruikt.
Ik zou zeker kijken of dat erop zit want das het lekkerst (krijg je echt zo'n kip als bij de kippenboer) Anders oven op 200 graden. Krieltjes zou ik gewoon in de pan doen. en oja, voor de volgende keer: maggi braadstomen. Uitvinding van het jaar zooooo lekker! haha
Is dat echt zo lekker ja? Ik durf dat niet zo goed, want ik ben dan bang dat er zo'n plastic smaakje aan blijft zitten.
Hetelucht doe ik altijd op 175. Je hebt geen grill nodig hoor. Het moet er idd lang in, gewoon tot het lekker bruin en krokant is. Wel langer als 45 min. doe ik meestal hoor. Maar ik let nooit op de tijd, gewoon tot ze lekker crispy zijn
ja ik vind dat braadstomen echt heerlijk, vooral de knoflook vind ik een aanrader. Je kip blijft heeeel mals (ik doe er trouwens ook rollades in, erg lekker)
Dan ga ik dat eens een keer proberen. Ik heb de kippetjes in de oven staan. 200 graden en 1 uur. Ben benieuwd of het gaat lukken.
1 uur vind ik best lang! Ik doe het altijd rond de 40min. Zou gewoon even kijken tegen die tijd, dan weet je zeker dat je geen zwarte kippetjes zit te eten . Braadstomen is zeker lekker! Doe ik hier ook, echt heerlijk, en geen plastic smaak .
Weet je wat ik vaak doe? Drumsticks beetje rondom insnijden marinade maken van ketjap manis, sambal manis en soya saus klein knoflookje persen. Kip lekker lang laten marineren. Dan rondom even aanbakken in de pan en laten garen in de oven. 175 graden ong 20 min. Altijd een beetje op gevoel....
Ik wou ook al zeggen, probeer eens braadstomen! Echt zoooo makkelijk, en altijd lekkere, goed gare kip!
Ja maar ik braad ze eerst in de pan he? Dan zijn ze al half gaar, en ik heb meestal ook niet van die dikkerts. Ik leg ze op een bakplaat een beetje uit elkaar dan garen ze ook sneller. Of misschien heb ik een super oven
dat iedereen hier zo gek op is! ik vind het gewoon echt niet lekker... maar goed dat iedereen een eigen smaak heeft!
Ik vond de kruiden van braadstomen wel erg lekker, maar mijn drumsticks waren niet knapperig. En zo heb ik ze wel het liefst. Ik haal altijd een kilo gekruide drumsticks van de poelier. Dan heb ik ongeveer 8 stuks. Die doe ik in de ovenschaal met een paar kleine klontjes boter. En dan een uur in de oven op 200 graden. (hetelucht) Vind ik wel net zo lekker dan de braadstomenkippies.
Ik vind dat braadstomen echt niet te eten De kip wordt slap en echt lekker vond ik het ook niet qua smaak. Ik doe drumsticks eigenlijk nooit in de oven maar gewoon in de pan. Maar best een goed idee eigenlijk, ga het ook een keer proberen