vroeger at ik altijd broodjes knakworst met uien, mayonaise en curry...tot ik een keer kotsmisselijk ervan ben geworden. Heb het nadien noooooit meer gegeten.
ik vind vla met hagelslag of vlokken ook erg lekker! Maar ook met van die versierdingetjes voor op cakejes en taartjes...Jammie jammie!
niets mis met vla met vlokken dit eten wij al vanaf kleins af aan volgens mij al was het vaker met hagelslag.. maar als dat er niet was deden vlokken het ook prima (en bij oma kregen we vaak zelfs yoghurt met hagelslag, limonadesiroop EN suiker... ) wat ik eet nu ik zwanger ben.. geen hele rare dingen.. cherrytomaatjes per doos ongeveer aardbeien ook het liefst per doos maar die zijn wat prijzig. mijn ex at altijd turks brood met pindakaas en hagelslag ik heb niets met pindakaas MET hagelslag.. maar dat ene turkse brood (niet dat standaard.. mar met een smaakje) smaakt het echt heerlijk op eet me suf aan fruit en liefst ook aan chocola.. maar dan pak ik toch maar een cherrytomaatje en is de vreetbui ook wel weer gestilt volgens mij eet ik in ieder geval niet echt vreemde dingen misschien komt dat nog *grin*
*Boterham met pindakaas en hagelslag/wit/bruin. *vanille vla met rode bessen en slagroom. *Beschuit met muisjes. *turks brood (grote ronde) ui fruiten en dan stukjes tomaat, zout,perper mmmmm enz enz enz jessica
pindakaas met hagelslag hmmmmmmmmmmm mijn zus at vroeger kaas met hagelslag iemand was me net voor hehe
vla met vlokken is best lekker hoor(ook als je niet zwanger bent ) Toen ik zwanger was van mijn 1e had ik enorm veel zin in Bara's,liefst iedere dag ,en op het eind appelmoes. Van mijn 2e zwangerschap kreeg ik komijne-kaas lusten en aardbeien
hm bara.. sinds ik niet meer in a'dam bijlmer werk. heb ik die dus nog maar 1 keer gegeten ofzo somehow lonkt hier de surinaamse toko toch minder als toen aten het vaak als lunch liefst met kip en veel sambal natuurlijk
hmm nooit gemaakt lijkt me best leuk (en errug lekker) *kijk jaloers* doe is receptje pb-en als je wil? alhoewle ik nu midden in verhuizing zit en we geen frituur hebben
hahaha,ik zie de meest rare combinaties voorbij komen. Hier ook altijd wel een tik,maar op dit moment zijn de bossche bollen, en naturel wokkels favoriet,ohja,en de gehaktballetjes in tomatensaus van de unox
@sas: dan ben ik blij dat ik het toch vooral op cherrytomaatjes en aardbeien heb *grin* anders groei ik weer dicht net voor ik zwanger werd kleine 20kg afgevallen en nu heb ik een ruim dikkere buik dan voor het afvallen dat is soms best slikken voor de spiegel en die stijgende weegschaal (+7kg pas!) tja.. ook die heeft me soms weleens mopperend op de vroege ochtend. misschien is dat de onbewuste reden dat mijn vreetkicks (behalve choco) zich concentreren op tomaten en fruit.
ik eet niet echt rare combinaties. Maar over pindakaas gesproken.. Ik eet het af en toe zonder brood Meestal maak ik dan een boterham met pindakaas en pak dan een lepel en neem die ook met pindakaas.. heerlijk! Neem wel pindakaas met stukjes noot.. jummie!
Wat een combinaties worden hier genoemd zeg! Brrrrr. Als je geen last had van zwangerschapsmisselijkheid zou je het na het lezen hiervan wel krijgen, haha! Maar goed, ben ook geen heilig boontje hoor met eten. Mijn grootste verslaving op dit moment is patat met! Dus geen vreemde combi's ofzo maar toch ook niet echt aan te raden om elke dag te eten. (wil liefst geen 30 kg aankomen!)
Mijn grootste verslaving op het moment, is alles dat zout smaakt... chips, zoute pinda's, zoute koekjes, ei met zout., zoute popcorn... etc...
Hm ik vond weer een nieuwe vanochtend.. brood met banaan (en wilde er eigenlijk chocopasta bijsmeren.. maar dat mocht niet van mezelf)
Ik heb ze nog nooit gemaakt maar zal vast wel op Google iets te vinden zijn maar ik zal het je sturen oke