Ik ben helemaal vergeten op de datum te letten voor het vlees van vandaag. Het is 1 dag overdatum maar ziet er wel gewoon erg goed uit nog. Normaal zou ik het weggooien, maar vind het zo zonde. Wat zouden jullie doen?
Om wat voor vlees gaat het? Als het om vlees gaat dat je goed gaat verhitten, en het ruikt niet vreemd of ziet er niet raar uit, kun je het gewoon gaan bakken hoor
Maar het warme weer heeft er toch verder niks mee te maken? Het ligt gewoon in de koelkast, dus is net zo koud als met koud weer.
Als het nog goed eruit ziet en nog goed ruikt, dan zou ik het gewoon gebruiken. Als er ook tijdens het bakken geen rare geur vanaf komt dan is het nog gewoon goed.
Hmm... geloof toch dat het meerendeel het weg zou gooien. Dan doe ik dat denk ik ook maar. Haal wel even wat anders uit de vriezer.
Ik zou ook gaan voor weggooien. Al zou het nog goed zijn dan zou het mij toch niet meer smaken en zou ik het met eten waarschijnlijk toch laten liggen.
Had je het eerst in de vriezer en daarna in de koelkast!! Dan kun je het wel eten hoor. Ik ga vanaaf schnitzel eten , komt uit de vriezer in de koelkast. Datum van 18 6 2010 .