Ik heb speklappen en zie nu pas dat die al 3dagen over de datum is. Het ziet er qua kleur nog goed uit en heeft onderin de koelkast gestaan. Zouden jullie het nog bakken en opeten?
Oh nee dat zou ik echt niet meer eten, zou er niet eens over nadenken en het al meteen hebben weggegooid!
Je kan er toch even aan snuffelen en de kleur goed bekijken. Meestal wordt vlees wat niet meer goed is grijzig en stinkt het zuur/rot.
Als ze goed reuken en de de kleur is oké is het geen probleem. Zou het nooit met kip doen. Ze krijgen tegenwoordig in de supermarkt hele korte datums mee. Vroeger zat er veel langere datum,s op ( ervaring slagerij)
Wat staat er op de verpakking eigenlijk? Te gebruiken tot datum of Tenminste houdbaar tot datum ? Ik ben met vlees vrij precies. 1 dag over datum durf ik nog wel te wagen, maar 3 dagen.....Nee....dat durf ik toch niet aan (vooral niet nu ik zwanger ben).
Even de verpakking openen. Als het weeig/zurig ruikt weggooien. Ik denk eerlijk gezegd dat ze niet meer goed zijn.
Nope. Echt niet hoor. Nu ben ik wel het toppunt van neurotisch te noemen als het gaat om eten en data, want vlees met de datum van de dag zelf zou ik al niet eens meer kopen. zelfs niet met korting. Wat mij betreft; beter niet opeten.
Nee ik zou het absoluut niet meer eten. Op de datum vind ik al niet prettig meer. Maar ik ben qua vlees en andere bederfelijke waar een lastige volgens m'n man
Ja hoor, als het er nog goed uitziet en goed ruikt, geen probleem. Ik let nooit zo op de datum, want dat zegt nooit zoveel. Het is dan tenminste houdbaar tot, wat dus wil zeggen dat het tot die datum een geweldige kwaliteit heeft en daarna kan afnemen. Gewoon even je neus laten bepalen in dit geval.
Ik zou dat echt niet meer eten hoor! al was het 1 dag overtijd, dan nog niet! bij mij lag het al in de vuilnidemmer....