Hij was niet ziek geworden, als hij gelijk had gebakken, want door het bakken gaan de bacteriën dood.
Wow.. Was niet mijn bedoeling om iedereen boos te maken hoor.. Als ik mijn kip in azijn en zout was dan zie ik zoveel viezigheid eraf komen, dat wil ik gewoon liever niet eten. Ik merk dat vooral Nederlandse mensen niet van huis uit hebben mee gekregen om hun vlees te wassen. Dat is niet erg maar ik vind dat persoonlijk minder lekker. Dat mag toch wel dames?
Uh nou. Dat eet ik gewoon nooit Ik eet alleen kipfilet of kippenpoten en dan snij ik dingetjes die ik niet zie zitten eraf of dep het schoon met keukenpapier
Lees nu nog even goed terug en dames.. Jullie moeten niet meteen zo happen op internet kan altijd alles verkeerd overkomen!
Mag je wel vinden maar je overdrijft. Het feit blijft namelijk dat het veel beter voor je is als je de kip niet van te voren wast. En denk dat vele er over vallen dat je de nadruk legt op '' Nederlandse Gezinnen '' als '' wij '' Nederlanders dit hadden gezegd in de zin van '' turkse gezinnen '' dan was de wereld te klein geweest.
Dus terwijl je kip in de pan ligt te bakken verdwijnen spontaan de bacteriën die door het wassen (en gespetter) in de wasbak en op het aanrecht terecht zijn gekomen? Leer mij je truc, want dat scheelt een heleboel schoonmaken Ik was mijn vlees niet, maar heb wel verschillende snijplanken, snijdt de groenten altijd eerst en dan pas het vlees (of ik pak een ander mes) en eet nooit een hele kip dus geloof ook niet dat het echt nodig is.
Ik vind dat jij een beetje overdrijft.. Dat mag een feit zijn maar alsnog eet ik liever geen kip met slijmdraden en zichtbare bloeduitstortingen erop..
Helemaal gelijk! Ben ff wat beter gaan lezen over salmonella. Dus mijn reacties kunnen worden genegeerd lol.
Ik raak vlees niet aan, het gaat hier zo vanuit het bakje de pan in. Ik moet er niet aan denken om het aan te raken.. Dus nee het wordt niet gewassen.
Bij de (islamitische) slager waar wij ons vlees kopen bestaat die optie niet eens. Is erg simpel allemaal, weinig bewerkt vlees hebben ze er. Alleen (geloof ik) lamsshoarmareepjes maar dat kruid ik zelf, vind dat lekkerder.
Ik heb dat ook, vind rauw vlees aanraken zo vies, krijg er de rillingen van. Gewoon dat gevoel Ik had er nog nooit van gehoord, maar als ik lees dat het helemaal niet zo goed is om te doen begin ik er ook niet aan. @sdonya je loopt toch lang genoeg rond op dit forum om te weten wat zo'n opmerking doet.
Ik was mijn vlees niet. Als in mijn kip of eens nog stukjes veer zitten trek ik die er met een pincet uit. Binnenkant trek ik de ingewanden uit en dep het droog met keukenpapier. Zo ook bij vis eigenlijk.