Hoe maken jullie vlees klaar voor jullie kindjes net zo oud als de mijne en hoeveel geven jullie dan? Alvast bedankt!
Ik bak het vlees gewoon zoals ik mijn eigen vlees ook bak. met bakboter of olijfolie. Als ik vers maak voor Hugo maak ik bijv. 3 a 4 porties. Hier doe ik dan 1 stuk vlees over verdelen. bijv. 1 snitzel, wat aardappelen en wat groente. de aardappelen en groenten kook ik dan bijelkaar en het vlees bak ik apart. Dan pureer ik het vlees apart dan worden dit kruimels en dat gooi ik dan bij de rest. Hugo begint nu langzaam met de pot mee te eten, dus dan wordt het weer een beetje anders... Maar toen Hugo zo oud was als Lotte deed ik het zo. Maar ik maak niet altijd vers, hoor... Heb ik geen tijd voor, helaas!
Je kan het vlees ook samen met de groente en aardappeltjes in water gaar koken. Ik heb hier laatst voor het eerst een klein beetje tartaar gegeven. Ik denk iets van 100 gram verdeeld over 3/4 porties. Groetjes Six
Ja, dat kan idd ook, heb ik ook wel es gedaan. Je kunt er ook 2 a 3 ontvelde tomaten bijkoken, vinden de meeste kindjes wel lekker. Je kunt trouwens ook eens kijken op: http://www.keukenkikker.nl./ Hier staan veel tips over zelfmaken van hapjes! Succes ermee, Groetjes Niki