Voeding; rauw/half rauw vlees/vis?

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Verena, 12 mrt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Verena

    Verena Lid

    12 mrt 2009
    18
    0
    0
    Goedemorgen allemaal :D ,
    Nou ik zie door de bomen het bos niet meer en hoop hier toch antwoord te kunnen krijgen. Binnenkort heb ik een etentje met collega's. Als voorgerecht kan je kiezen uit tonijn of carpaccio van kalfsvlees. Tonijn (rauw) is zeker uit den boze dus die keuze is makkelijk. Maar is carpaccio van kalfsvlees wel toegestaan? Ik wil het voorgerecht ook wel overslaan, maar dan krijg ik zeker kamervragen en ik wil nog niet dat alle collega's het weten voordat mijn familie is ingelicht.
    Alvast bedankt voor de reactie.
     
  2. Immie

    Immie Verloskundige

    17 dec 2006
    7.813
    0
    0
    Verpleegkundige en Verloskundige
    Hoihoi,

    Carpacchio is gemaakt van rauw vlees dus ik ben bang dat je het voorgerecht moet gaan overslaan.
    Succes met de kamer vragen ;) Misschein kom je nog wel op een goed excuus.
    Doe alsof je het eet en zeg dat je het niet lekker vind of zeg dat je beide niet lust? neem toch iemand in vertrouwen en betrek hem of haar in het complot.

    Imke
     

Deel Deze Pagina