Ik zou meerdere vormen bakken en gewoon stapelen . Hoe hoger je de taart wil bakken hoe moeilijker hij gaar word. Of je moet vocht gaan vervangen dat hij minder nat word , maar dan kan hij hoger gebakken worden maar dan word het ook een drogere taart .
Een drogere taart is niet echt mijn doel. Ik ga voor een lekker sponsige, maar moist cake! De tempteratuur iets verlagen en een heating core gebruiken, klinkt niet zo gek. Denk dat ik dat ga proberen. Binnenkort maar eens een test cake maken
Cake luchtig maken door o.a. baking soda toe te voegen aan het beslag en goed luchtig te kloppen en dan in elk geval zeker niet te vroeg de oven open doen.
Heb zonet een test cake gebakken. Er had meer beslag in gemogen, maar hij bleef echt mooi hoog. Ik had er karnemelk ipv melk in gedaan en een theelepel baking soda. De structuur was ook erg fijn. Sponsig, maar niet droog Volgende keer een grotere hoeveelheid beslag erin en dan komt het zeker weten goed!