Nu ketjapsaus maken voor vanavond,kan dit?

Discussie in 'De lounge' gestart door draak86, 5 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Hey meiden,

    Ik krijg vanavond eters en ga een ketjapsaus maken met ui,knoflook,sambal,ketja,citroen en bind het met wat allesbinder.

    Zou ik dit nu al op voorhand kunnen maken en vanavond even opwarmen of zou dat niet goed komen? Wat denken jullie?

    Bedankt alvast!
     
  2. Panter

    Panter VIP lid

    14 mrt 2011
    13.710
    4.559
    113
    tuurlijk kan dat!
     
  3. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland

    Bedoel ook meer met die allesbinder enzo,zou het er niet raar van gaan doen als ik het 5uur later weer opwarm? En anders misschien de binder er pas vanavond doordoen misschien?
     
  4. kippiekip

    kippiekip Niet meer actief

    nee hoor.
    Even een ander voorbeeldje maar als ik bijvoorbeeld stoofperen maak dan maak ik de saus ook aan met allesbinder, soms eet ik hier twee dagen van en de saus word er niet gekker op. Zou dus zeggen gewoon lekker maken :D
     
  5. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    het was gelukt hoor, thanks ladies.
     

Deel Deze Pagina