O'ooo rundvlees hele nacht buiten koelkast

Discussie in 'De lounge' gestart door MissMom, 8 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MissMom

    MissMom Fanatiek lid

    30 okt 2009
    1.346
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik wil zo alvast rundvlees gaan braden maar nu heb ik 't per ongeluk op de aanrecht laten liggen toen ik het gisteravond uit de vriezer haalde dus vanochtend meteen in de koelkast gelegd.
    Kan ik dit nog wel braden of moet ik het nu weggooien?
    Mijn dochtertje van anderhalf zal er ook van eten he.


    Bedankt alvast;)
     
  2. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    gewoon eten
     
  3. Sisa

    Sisa VIP lid

    13 jun 2008
    5.552
    1
    0
    Als het helemaal ontdooid is zou ik het nu braden en niet nog de hele dag in de koelkast laten liggen, straks dan even opwarmen. Maar het zou wel kunnen hoor, zo warm is het niet buiten en het was ingevroren.
     
  4. InLove

    InLove Fanatiek lid

    11 dec 2009
    3.707
    0
    0
    er zijn zat mensen die "deze" methode als ontdooimethode hebben.
    Je gaat t gewoon bakken neem ik aan dus ik zou t gewoon eten
     
  5. Sisa

    Sisa VIP lid

    13 jun 2008
    5.552
    1
    0
    :D plurk is er zo klaar mee ;)
     
  6. ella27

    ella27 VIP lid

    22 jan 2010
    13.977
    1
    0
    lekker braden en opeten hoor!

    ik doe altijd vlees een nacht voordat ik het ga koken uit de vriezer! maar dan leg ik het wel altijd in de koelkast
     
  7. Chrissie

    Chrissie Niet meer actief

    Als het vlees niet warm aanvoelt, dus nog wel beetje koel, dan gewoon gebruiken. Wordt idd vaak als ontdooimethode gebruikt hoor. Eet smakelijk!
     
  8. Fairy11

    Fairy11 Fanatiek lid

    14 dec 2008
    1.227
    0
    0
    Ik gebruik deze methode elke dag.
    Ik haal mijn vlees rond 00:00 uit de diepvries en doe het s óchtendsvroeg in de koelkast. Ik bak het dan rond de klok van 17:00
    Als ik het vanuit de diepvries gelijk in de koelkast doe dan is het de volgende dag niet helemaal ontdooit.
    Ik weet wel dat deze methode het beste schijnt te zijn.
    ;)
     
  9. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.550
    524
    113
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Niet weggooien hoor, geen enkel probleem. Ik bedoel het is nog lang geen hartje zomer. Mijn vriend legt het bevroren vlees ook altijd op het aanrecht en het gaat dan pas wat later de koelkast in. Daarbij... je gaat het goed verhitten dus je frummel krijgt er niets van mee.
     
  10. guppie81

    guppie81 VIP lid

    13 sep 2006
    12.334
    1
    0
    kijk even naar de kleur. Als het heel bruin oogt zou ik het weggooiend. Vaak kan je ook wel ruiken of het nog goed is.
     
  11. MissMom

    MissMom Fanatiek lid

    30 okt 2009
    1.346
    0
    0
    NULL
    NULL
    Thanks ladies, voor mezelf boeit het niet zo dus zou het niet eens vragen dan maar voor de kleine meid.
    Normaliter doe ik het vanuit de vriezer de koelkast in en dan een uurtje voor braden uit de koelkast als het nog niet helemaal ontdooid is.
    Ik ga nu lekker vleesje braden dan.


    Plurk, kort maar krachtig he haha
     
  12. yinte

    yinte Fanatiek lid

    28 jul 2008
    4.513
    1
    0
    mama en huismanager
    omgeving breda
    ik zou het niet meer opeten. ik dooi altijd in de koelkast. ik ben erg voorzichig zeker met kleine kinderen.
     
  13. Annemarie76

    Annemarie76 Fanatiek lid

    25 nov 2008
    2.765
    0
    0
    wijkziekenverzorgende
    West-Stellingwerf
    Uit de vriezer vandaan ligt t hier ook een hele nacht zo op t aanrecht.. Anders is t echt niet ontdooit als ik t de volgende middag wil bakken/braden, als ik t bevroren in de koelkast leg..
     
  14. MissMom

    MissMom Fanatiek lid

    30 okt 2009
    1.346
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ja te laaaaat.
    Het ligt nu al in de pan8)
     
  15. yinte

    yinte Fanatiek lid

    28 jul 2008
    4.513
    1
    0
    mama en huismanager
    omgeving breda
    hihi.... smakelijk eten dan maar..... ik moet er niet aan denken brrrr..... maarja, ik ben dan ook een muts met dat soort dingen dat weet ik hoor ;)
     
  16. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    Ook wij laten het vaak ontdooien op het aanrecht, maar dat is vooral als ik het er 's ochtends uithaal. Als ik het er 's avonds uithaal dan leg ik het wel in de koelkas. Maar ik zou het gerust nog hebben gebraden, dus wat jij nu ook doet. Oke als het stinkt... dan moet ik er over nadenken (niet zo lang hoor, dan gaat het gewoon weg)
     
  17. chantal1984

    chantal1984 Niet meer actief

    Ik doe ook altijd een nacht van te voren mijn vlees er uit halen ..

    We leven alledrie nog en zijn kern gezond :D

    Lekker eten dus ...
     
  18. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.804
    4.190
    113
    hier ook zo
     
  19. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    ja hoor:D ik ben wat dat betreft nogal makkelijk. ( en das dan eigenlijk ook meteen het enige waar ik makkelijk mee ben:D)
     

Deel Deze Pagina