Ik wil zo alvast rundvlees gaan braden maar nu heb ik 't per ongeluk op de aanrecht laten liggen toen ik het gisteravond uit de vriezer haalde dus vanochtend meteen in de koelkast gelegd. Kan ik dit nog wel braden of moet ik het nu weggooien? Mijn dochtertje van anderhalf zal er ook van eten he. Bedankt alvast
Als het helemaal ontdooid is zou ik het nu braden en niet nog de hele dag in de koelkast laten liggen, straks dan even opwarmen. Maar het zou wel kunnen hoor, zo warm is het niet buiten en het was ingevroren.
er zijn zat mensen die "deze" methode als ontdooimethode hebben. Je gaat t gewoon bakken neem ik aan dus ik zou t gewoon eten
lekker braden en opeten hoor! ik doe altijd vlees een nacht voordat ik het ga koken uit de vriezer! maar dan leg ik het wel altijd in de koelkast
Als het vlees niet warm aanvoelt, dus nog wel beetje koel, dan gewoon gebruiken. Wordt idd vaak als ontdooimethode gebruikt hoor. Eet smakelijk!
Ik gebruik deze methode elke dag. Ik haal mijn vlees rond 00:00 uit de diepvries en doe het s óchtendsvroeg in de koelkast. Ik bak het dan rond de klok van 17:00 Als ik het vanuit de diepvries gelijk in de koelkast doe dan is het de volgende dag niet helemaal ontdooit. Ik weet wel dat deze methode het beste schijnt te zijn.
Niet weggooien hoor, geen enkel probleem. Ik bedoel het is nog lang geen hartje zomer. Mijn vriend legt het bevroren vlees ook altijd op het aanrecht en het gaat dan pas wat later de koelkast in. Daarbij... je gaat het goed verhitten dus je frummel krijgt er niets van mee.
kijk even naar de kleur. Als het heel bruin oogt zou ik het weggooiend. Vaak kan je ook wel ruiken of het nog goed is.
Thanks ladies, voor mezelf boeit het niet zo dus zou het niet eens vragen dan maar voor de kleine meid. Normaliter doe ik het vanuit de vriezer de koelkast in en dan een uurtje voor braden uit de koelkast als het nog niet helemaal ontdooid is. Ik ga nu lekker vleesje braden dan. Plurk, kort maar krachtig he haha
ik zou het niet meer opeten. ik dooi altijd in de koelkast. ik ben erg voorzichig zeker met kleine kinderen.
Uit de vriezer vandaan ligt t hier ook een hele nacht zo op t aanrecht.. Anders is t echt niet ontdooit als ik t de volgende middag wil bakken/braden, als ik t bevroren in de koelkast leg..
hihi.... smakelijk eten dan maar..... ik moet er niet aan denken brrrr..... maarja, ik ben dan ook een muts met dat soort dingen dat weet ik hoor
Ook wij laten het vaak ontdooien op het aanrecht, maar dat is vooral als ik het er 's ochtends uithaal. Als ik het er 's avonds uithaal dan leg ik het wel in de koelkas. Maar ik zou het gerust nog hebben gebraden, dus wat jij nu ook doet. Oke als het stinkt... dan moet ik er over nadenken (niet zo lang hoor, dan gaat het gewoon weg)
Ik doe ook altijd een nacht van te voren mijn vlees er uit halen .. We leven alledrie nog en zijn kern gezond Lekker eten dus ...
ja hoor ik ben wat dat betreft nogal makkelijk. ( en das dan eigenlijk ook meteen het enige waar ik makkelijk mee ben)