Ik zie verschillende recepten staan van pasta met spinazi. Ik heb het volgende: Tagliatelle spekjes champignons spinazi a la creme knoflook ui geraspte kaas Moet ik er dan nog iets van een kruidenkaas doorheen doen? Ik heb dat niet in huis en heb geen zin meer om naar de winkel te gaan
ik vind het lekker met mascarpone en parmezaanse kaas. Dat maakt het lekker romig. Moet wel zeggen dat ik het van verse spinazie maak waar nog geen cremerig iets aan is toegevoegd dus misschien is het niet nodig. Als je niemand hebt die je op weg naar huis even langs de supermarkt kan sturen dan zou ik het gewoon een keer proberen. Anders kun je het altijd nog romiger maken met koffieroom/slagroom of iets wat je al in huis hebt. En nootmuskaat is trouwens ook heel lekker erdoor. Eetsmakelijk!
Ik maak altijd pasta met spinazie a la creme, spekjes, uitje,knoflook en champignons erdoor. Beetje hetzelfde idee dus
Ik maak het met verse spinazie, dat wokken met prei ringetjes, evt. knoflook/champignons en wat peper en zout. Daar ongeklopte slagroom doorheen en op smaak maken met wat nootmustkaat evt. Pasta in een ovenschaal, spinaziesaus erover en daar nog een gekookt eitje en lekker pittige parmezan over verkruimelen. Nog even in de oven om het af te maken Ik krijg trek! Maar om op je vraag terug te komen: nee geen kruidenkaas nodig. Je kan er evt. gewone / geraspte kaas overheen doen, of wat room als je dat in huis hebt, door de saus. Maar zonder kan ook prima.