Voorweeen?? bijna 35 weken zwanger..

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Mir1984, 1 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Mir1984

  Mir1984 Fanatiek lid

  8 aug 2010
  1.299
  0
  0
  Filiaalmanager, drogisterij
  Asperen (Gelderland)
  Hallo meiden,

  Ik ben nu bijna 35 weken zwanger en ik denk dat ik last heb van voorweeen. Het begon zondag nacht. Werd om 3 uur wakker van steken in m'n onderrug en heftige menstruatie krampen in m'n buik. Wist niet waar ik het zoeken moest. Ben er toen uit gegaan, maar rondjes lopen hielp ook niet. Om 4 uur ben ik gaan douchen en uiteindelijk in bad gaan zitten, omdat douchen ook niet echt hielp. Geprobeerd te slapen met een kruik in m'n rug, maar werd elk uur wakker van de pijn. Gisteren naar vk geweest. Met beebje is alles goed. Was al een beetje aan t indalen. Maar ik had nog geen ontsluiting gelukkig. Ze dacht miss aan blaasontsteking, maar kwam er bij haar niet uit. Heb vanochtend urine naar ha gebracht, miss komt het er nu wel uit dat het blaasontsteking is. Nu gaat het op zich wel, maar ik voel m'n rug nog steeds en af en toe wordt het super erg. Heeft iemand hier ook ervaring mee of mee gehad? Zouden dit voorweeen kunnen zijn? En hoe lang zou dit dan aan kunnen houden? Kan namelijk niet echt veel doen in huis ed. dus ik hoop dat het geen weken aan houdt.
  Alvast bedankt voor jullie reacties!
   
 2. lisa123

  lisa123 Fanatiek lid

  16 jul 2008
  1.410
  0
  0
  Ik heb vanaf 30 weken voorweeen gehad.. erg vervelend! Maar wat jij zegt lijkt me eerder indalingsweeen! Die kunnen érg véél pijn doen!
   
 3. Sahi

  Sahi VIP lid

  4 apr 2010
  5.186
  0
  0
  Dordrecht
  voorweeeen betekenen niet dat je al bijna gaat bevallen. ik hoor vrouwen die vanaf week 30 met voorweeen lopen en toch pas in week 41 of 42 bevallen... Zegt dus niks, wat jij vertelt klinkt mij niet zorgwekkend, maar je moet natuurlijk altijd je eigen gevoel volgen!
   
 4. Lisszy

  Lisszy Fanatiek lid

  27 mei 2008
  2.602
  6
  38
  Vrouw
  Het klinkt bij mij idd ook als indalingsweeën.
  Die zijn niet bij iedereen gelijk, ik heb ze zelf niet zo heftig gehad, maar het kan natuurlijk wel.
  Maar volgens mij hoef je je geen zorgen te maken als de vk gecheckt heeft of je ontsluiting hebt en dat bleek niet zo te zijn.

  Erg vervelend is het wel, sterkte!
   
 5. Mir1984

  Mir1984 Fanatiek lid

  8 aug 2010
  1.299
  0
  0
  Filiaalmanager, drogisterij
  Asperen (Gelderland)
  Zijn indalingsweeen en voorweeen niet hetzelfde dan? Mijn vk zei namelijk van wel. Iemand enig idee hoelang zoiets kan duren? Heb het nu al 3 nachten achter elkaar. Kan er niet van slapen zo'n pijn doet het. Lijkt wel een soort zenuwpijn in m'n onderrug (voornamelijk rechts) en trekt door naar m'n bovenbeen (ook rechts) zou het miss zo kunnen zijn dat beeb op een zenuw drukt? Heb ook harde buiken en menstruatie achtige krampen die komen en gaan!
   
 6. lisa123

  lisa123 Fanatiek lid

  16 jul 2008
  1.410
  0
  0
  Ik had voorweeen en dat waren continue harde buiken die lichtjes pijn deden!

  Indalingsweeen waren net messteken downunder die doortrokken naar mijn benen! Verschrikkelijk .. ik moest me zetten als ik het had want was niet vol te houden!

  Je kan voorweeen hebben, terwijl je kindje al volledig is ingedaald dus is niet hetzelfde!
   

Deel Deze Pagina