Vraag Adje!

Discussie in 'De lounge' gestart door Merlino, 20 nov 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Koraal82

    Koraal82 Fanatiek lid

    17 jul 2013
    2.959
    1.313
    113
    Super bedankt voor jullie suggesties voor de mexicaanse wraps! Ik ga ermee aan de slag!
     
    Adje vindt dit leuk.
  2. Daantje3

    Daantje3 Fanatiek lid

    28 okt 2011
    1.642
    865
    113
    Vrouw
    LisbethSalander vindt dit leuk.
  3. LizMe

    LizMe Fanatiek lid

    7 aug 2016
    3.113
    2.002
    113
    Room in een quiche recept: Kookroom of slagroom?
    Ik denk zelf slagroom maar als het minder vet kan dan altijd fijn natuurlijk xD
     
  4. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.496
    24.372
    113
    Kookroom is wel dunner dan slagroom. Ik heb het eigenlijk nog nooit geprobeerd, maar dan zou ik er waarschijnlijk wel meer ei in doen om het lage vetgehalte te compenseren en dat het beter bindt.
    Creme fraiche heb ik weleens gebruikt. Dat is minder vet dan slagroom en gaat prima.
     
    citroenrasp en LizMe vinden dit leuk.
  5. LizMe

    LizMe Fanatiek lid

    7 aug 2016
    3.113
    2.002
    113
    Bedankt :D ik ga het proberen :)
     
    Adje vindt dit leuk.
  6. Milja

    Milja Actief lid

    16 dec 2018
    234
    147
    43
    Vrouw
    Weglaten of bechamelsaus
     
  7. nelta

    nelta VIP lid

    28 apr 2009
    18.345
    8.804
    113
    Vrouw
    Rotterdam
    Ik heb net kerstkoekjes gebakken en wil ze nu versieren met royal icing (obv een eiwit). Hoe lang kan ik ze dan nog bewaren?
     
  8. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.496
    24.372
    113
    nelta vindt dit leuk.
  9. nelta

    nelta VIP lid

    28 apr 2009
    18.345
    8.804
    113
    Vrouw
    Rotterdam
  10. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.496
    24.372
    113
    Oh goedemiddag, ben duidelijk nog niet wakker…
    Dat is misschien niet zo verstandig om lang te bewaren. Er gaat wel veel suiker door, maar hoe lang het daardoor extra houdbaar is, weet ik eigenlijk niet.

    Ik zit nu even te kijken hoe die royal icing van laura’s bakery dan is, en dat is met eiwitpoeder.
     
  11. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    Als je bewaard in een bakje met rijst blijven ze ook nog knapperig :thumup:
     
  12. nelta

    nelta VIP lid

    28 apr 2009
    18.345
    8.804
    113
    Vrouw
    Rotterdam
    Ik heb idd toch maar even poeder gehaald. Maar dat spuiten…. Ik krijg dat gewoon niet netjes. 7D494C1F-7E70-4E42-AAC5-A50F889B38F9.jpeg
     
    owly, Adje en Merlino vinden dit leuk.
  13. Chayammy

    Chayammy Fanatiek lid

    14 aug 2020
    1.288
    2.085
    113
    Vrouw
    Heeft iemand nog goede suggesties voor vegetarisch gourmetten? Ik heb al wel het een en ander via google gevonden, maar positieve ervaringen zijn welkom!
     
  14. Merlino

    Merlino Fanatiek lid

    21 sep 2021
    2.210
    3.511
    113
    Vrouw
    Wat zien die van jou er goed uit!! Die van mij kunnen altijd mee doen met zo’n #nailed-it fotoshoot. Komend weekend weer een poging, ik zal de foto’s posten haha
     
    owly en nelta vinden dit leuk.
  15. nelta

    nelta VIP lid

    28 apr 2009
    18.345
    8.804
    113
    Vrouw
    Rotterdam
    Vind je? Dit waren de beste 6. Ik heb altijd ruzie met de spuitzakken en dit moest je doen met een opgerold bakpapier (cornetje), alles onder de icing :o:.
     
    owly vindt dit leuk.
  16. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.496
    24.372
    113
    Ik vind ze super cute!
     
    nelta vindt dit leuk.
  17. kimmv2

    kimmv2 Bekend lid

    7 mei 2015
    870
    357
    63
    Heeft er iemand een recept voor goulash die niet pittig is?

    Had de laatste keer zo'n silvo zakje gebruikt maar dat vond de jongste te pittig.
     
  18. LisbethSalander

    LisbethSalander Fanatiek lid

    1 dec 2015
    2.737
    5.393
    113
    Ik gebruik dit recept als basis. ( pas het aan naar een vegetarische goulash) Is erg lekker en niet te pittig.
    https://www.smulweb.nl/recepten/1116216/Hongaarse-goulash-van-rudolph
     
  19. kimmv2

    kimmv2 Bekend lid

    7 mei 2015
    870
    357
    63
  20. LisbethSalander

    LisbethSalander Fanatiek lid

    1 dec 2015
    2.737
    5.393
    113
    Ik gebruik daarvoor een scheutje rode wijnazijn.
     

Deel Deze Pagina