Hoi meiden, ik heb onwijs zin in weer eens een keer aardappelpuree...8) maar ben even inspiratie loos wat betreft het geen wat er bij kan.... jullie een idee?!
als je aardappelpuree uit de oven wilt heb ik nog een lekker recept. Gehakt rullen 1 ui snijden en die erbij doen 2 of 3 appels aan stukjes die als laatste mee bakken. 1 zakje opkikker rundvleesbouilon met water net zoals je het opdrinkt zeg maar en 2 eetlepels tomatenpuree alles goed doorroeren dan in een ovenschaal doen aardappelpuree erover wat paneermeel klontje boter en dan in de oven op 200 graden 30 minuten wat appelmoes erbij en smullen maar .
Ik vind de combinatie van Puree en vis altijd lekker. Bijv.. Puree met zoete worteltjes en kabeljauw Puree met peultjes en scholfilet Puree met doperwten/wortel en vissticks Puree met brocolli en zalmfilet.
simpele braadworst met in de puree een kuiltje met lekkere saus met sla of witte bonen in tomatensaus en appelmoes (en dan lekker alles prakken hahahaha)
Ik vind 't bij heel veel dingen lekker! Meestal eten wij 't met vis en broccoli of met stoofvlees en rode kool. Mjammie!
Bij ons is de vaste combi met witlof uit de oven, gerold in ham, en dan kaas eroverheen. De aardappelpuree van in bouillon gekookte aardappelen, op smaak gebracht met melk en maggi, doen we dan in een ovenschaal, met wat paneermeel en wat roomboter erop krijg je in de oven een heerlijk korstje!
met geroerbakte broccoli, cashewnoten en blokjes zalm ( allemaal in de wok roerbakken) Kan trouwens ook met biefstuk..varkenshaas..kipfilet etc..
Wij eten het altijd bij: draadjesvlees goulash (ik dan mijn man eet er rijst bij) hachee Verder niet geloof ik, stoofvlees in ieder geval. Ik krijg er nu al zin in.
Tot het een beetje gekleurd/bruin is, wat je zelf het lekkerst vindt . Ik doe er ook wel eens stronkjes voorgekookte witlof op, in tweeen gesneden
Ooh i love aardappelpurree! Ik rul eerst wat gehakt met een klein beetje gehakt-kruiden. Dan roer ik er 4-5 teentjes knoflook doorheen. Als dat goed verdeelt is , gooi ik er een zak roerbakgroenten doorheen en als die bijna klaar is, doe ik er een flinke! scheut ketjap bij Hmmmm.. Daarna roer ik de aardappelpurree er doorheen! I LOVE IT!!! Volgens mij is het heel persoonlijk, want het is wel een appart smaakje, maar ik vind het zooo lekker.