Vraagje aan de keukenprinsessen onder ons!

Discussie in 'De lounge' gestart door SYRV, 31 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. elly010

    elly010 Actief lid

    1 dec 2011
    306
    1
    16
    nu nog werken. maar vooral huismoeder huisvrouw
    alanya turkije
    langer laten pruttelen is de tip
     
  2. Kimmeding

    Kimmeding VIP lid

    13 mrt 2008
    6.167
    1
    38
    begeleidster verstandelijk gehandicapten
    lelystad
    Nou ik ben toch blij dat ik dit lees.
    Heb geen tips maar kan dit wel uitvoeren met een hele kip.

    Als wij poten eten dan zijn het borreldingetjes en die bak ik op hoog vuur zodat de buitenkant knapperig is.

    Een hele kip ga ik ook eens langer in de over laten staan.
     
  3. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    ik doe ze ook altijd in de oven heerlijk en hier vallen ze altijd van t bot hihi
    lekker kruiden zo als je wenst oven goed voor verwarmen en dan dikke uur in de oven heerlijk gewoon:)
     
  4. mixje

    mixje Actief lid

    5 aug 2012
    475
    64
    28
    Klinkt goed! Waarom was je ze in azijn en water?
    Ik maak het ook vaak in oven met koflook, citroen, olie etc.
     
  5. femmy

    femmy Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.061
    0
    0
    Administratie
    hoorde deze tip toevallig ook op mijn werk, dus ik ga dit binnenkort ook proberen, echt een uur dus in de oven!
     
  6. Loki09

    Loki09 VIP lid

    2 okt 2009
    7.631
    2
    38
    Brabant
    Recept v monkeylove klinkt heerlijk, ga ik zeker proberen!
     
  7. xxessiexx

    xxessiexx Actief lid

    2 jun 2010
    427
    12
    18
    In de oven doe ik bijna nooit in zo'n zak. want vind het zelf zo jammer dat je dan geen knapperig korstje hebt.

    Ik bak ze vaak eventjes iets harder aan en daarna zet ik ze op een zacht vuurtje en keer ze om het half uur ongeveer eventjes. En dat doe ik zo een paar keer.

    Dan valt de kip geheid van z'n bot af. Lekker mals mét knapperig korstje. Anders is zo'n velletje niet lekker bah.
     

Deel Deze Pagina