Nou ik ben toch blij dat ik dit lees. Heb geen tips maar kan dit wel uitvoeren met een hele kip. Als wij poten eten dan zijn het borreldingetjes en die bak ik op hoog vuur zodat de buitenkant knapperig is. Een hele kip ga ik ook eens langer in de over laten staan.
ik doe ze ook altijd in de oven heerlijk en hier vallen ze altijd van t bot hihi lekker kruiden zo als je wenst oven goed voor verwarmen en dan dikke uur in de oven heerlijk gewoon
Klinkt goed! Waarom was je ze in azijn en water? Ik maak het ook vaak in oven met koflook, citroen, olie etc.
hoorde deze tip toevallig ook op mijn werk, dus ik ga dit binnenkort ook proberen, echt een uur dus in de oven!
In de oven doe ik bijna nooit in zo'n zak. want vind het zelf zo jammer dat je dan geen knapperig korstje hebt. Ik bak ze vaak eventjes iets harder aan en daarna zet ik ze op een zacht vuurtje en keer ze om het half uur ongeveer eventjes. En dat doe ik zo een paar keer. Dan valt de kip geheid van z'n bot af. Lekker mals mét knapperig korstje. Anders is zo'n velletje niet lekker bah.