voor de koks - bestoken ui

Discussie in 'De lounge' gestart door Clapat, 12 mei 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Clapat

    Clapat Fanatiek lid

    10 mrt 2009
    1.059
    17
    38
    Duitsland
    Dag dames,

    Wil een recept uitproberen en daarin staat een bestoken ui met kruidnagel.
    Ik heb geen flauw benul hoe ik dat voor elkaar moet krijgen???
    Wie is er zo goed in de keuken die me kan uitleggen wat ze daarmee voor een ui bedoelen?
     
  2. Lonnie26

    Lonnie26 Bekend lid

    8 nov 2007
    598
    0
    16
    office manager die niemand managet
    Eindhoven
    Ik denk gewoon een ui gepeld met daar de kruidnagels erin steken.
     
  3. PenF

    PenF VIP lid

    20 aug 2009
    8.387
    2.241
    113
    Vrouw
    Coach
    Dordrecht
    Ja inderdaad de ui pellen en de kruidnagels erin drukken. Zo kun je namelijk de kruidnagel en ui weer makkelijk verwijderen, terwijl het wel zijn smaak heeft afgegeven.
     
  4. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Dit inderdaad :D

    Hè jammer, ik dacht dat ik eindelijk een nutteloos feitje wist waar daadwerkelijk iemand wat aan had, maar je was mij voor. Whahahaha :D
     
  5. Kim11

    Kim11 VIP lid

    23 mrt 2011
    5.960
    178
    63
    Wat moet je dan doen met een ui met kruidnagel? Nog nooit gezien..
     
  6. Clapat

    Clapat Fanatiek lid

    10 mrt 2009
    1.059
    17
    38
    Duitsland
    Dient als een ingredient, niet als bijlage ;)
     

Deel Deze Pagina