Receptideetjes met verse pasta (perle)

Discussie in 'De lounge' gestart door Chiggy, 5 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Chiggy

    Chiggy VIP lid

    29 aug 2010
    12.876
    25
    38
    Rotterdam
    #1 Chiggy, 5 jan 2013
    Laatst bewerkt: 5 jan 2013
    Ik heb perle gevuld met basilicum/pijnboompitten gekocht (hamsterweken bij de AH dus meteen maar 2 stuks :p)
    Maar nu ben ik compleet inspiratieloos hoe ik hier een lekkere maaltijd van kan ga maken...
    Ik maakte het wel eens met een sausje van mascarpone, pijnboompitjes, cherrytomaatjes en rucola maar wil nu wel eens wat anders proberen.
    Wie heeft lekkere ideeën? :)
     
  2. Zara75

    Zara75 VIP lid

    10 jul 2007
    12.033
    6.135
    113
    Happyland
    Mmmmmm, krijg honger!!!
     
  3. mik2sept

    mik2sept Fanatiek lid

    19 jun 2006
    1.271
    0
    0
    Klinkt lekker... maar ik weet ook niet zo goed wat je erbij kan maken...
     
  4. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Iewhlll ik heb gisteren ook verse pasta gekocht van de ah en leek wel of ik een meelbal zat te eten :(

    Had er overigens gewoon bolognese saus overheen gedaan..
     
  5. Chiggy

    Chiggy VIP lid

    29 aug 2010
    12.876
    25
    38
    Rotterdam
    Ik vind deze echt heerlijk! :D
    Ga het straks maken met verse groene pesto, mozzarella, gerookte kip, cherrytomaatjes en rucola... niet echt creatief vandaag dus maar wel lekker ;)
     
  6. Bri

    Bri Niet meer actief

    Ik vind de gevulde pasta ook altijd lekker met wat gebakken paddenstoelen erbij. Daar kun je een roomsausje van maken, maar ook met alleen olijfolie smaakt dat heerlijk.
    Deze specifieke soort heb ik nooit gehad, ik ben allergisch voor pijnboompitten, maar het lijkt mij dat een paddenstoelenmixje er ook lekker bij is.
     
  7. Chiggy

    Chiggy VIP lid

    29 aug 2010
    12.876
    25
    38
    Rotterdam
    Dat klinkt inderdaad lekker, ga ik eens proberen. Bedankt voor de tip!
     
  8. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Ga die van jou dan ook eens proberen.. Ik heb de 4 kazen een keer gehad en had gisteren de volkoren ravioli gevuld met spinazie en kaas.. En beide proefde naar niks..
     
  9. Theres

    Theres Actief lid

    4 nov 2009
    280
    33
    28
    Zeeland
    Blaadjes verse basillicum, cherry tomaatjes, mozzarella en pijnboompitjes met een dressing van tomatenbalsamazijn en basillicumolie, mmmm!
     

Deel Deze Pagina