Ik haal altijd vlees sochtends uit de vriezer, en leg het op een bord op het aanrecht. Ik ontdooi nooit iets in de koelkast. En als ik savonds denk dat ik wat anders wil leg ik het ontdooide vlees in de koelkast en bak het de volgende dag. Ook toen ik zwanger was. Is hier nog nooit mis gegaan
Ik zou het gewoon opeten hoor. Als ik het 's morgens in de koelkast legt, is het 's avonds nog hardstikke hard.
Zou het ook gewoon op klaar maken. Ik haal vlak voor ik ga koken mijn vlees uit de vriezer en zet hem dan in de magnetron op ontdooi stand. Maar soms ook wel eens s morgens en dan is het vaak in de middag echt wel ontdooit.
Ik zet het ook altijd op het aanrecht, nooit ziek geworden en twee kinderen rijker. Ontdooien in de koelkast duurt veel langer dan 10 uur.
Ik zou het niet opeten. Ik ga geen risico nemen voor een paar euro aan gehakt. Ik ontdooi ook altijd in de koelkast, 's avonds het vlees eruit halen en dan is het de volgende dag echt wel ontdooit om zes uur. Hier staat de koelkast op 5 graden, ik zet het dan bovenin op een bordje.
Het is nog gewoon goed hoor. Maar als je het liever niet hebt dan zou ik als ik jou was het niet weggooien maar gewoon voor je man klaar maken in een pan en voor jezelf 'nieuw gehakt' in een andere pan? De volgende keer dan he