parmigiano reggiano gegeten (rauwmelkse kaas)

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door patty73, 9 jul 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. patty73

    patty73 Actief lid

    10 mei 2008
    109
    1
    0
    Heb een vraag

    Heb van de week een paar voorgeraspte schilfers parmigiano reggiano kaas over mijn koude pasta salade gestrooid en gegeten.
    Begreep van de verloskundige dat parmezaanse kaas geen kwaad kon.
    De kaas die ik heb gegeten is bij de AH verkocht alszijnde parmezaanse kaas. Echter las later pas op de deksel dat het rauwmelkse kaas is..
    Het zal niet meer geweest zijn dan 10 gram wat ik gegeten heb. Hoe erg kan dit zijn? Het is een harde in schilfers geraspte, voorverpakte kaas

    Alvast bedankt!
     
  2. Immie

    Immie Verloskundige

    17 dec 2006
    7.813
    0
    0
    Verpleegkundige en Verloskundige
    Hoi patty,

    Het word afgeraden om rauwmelkse kaas te eten en als het op de verpakkineg stond dan is het zeker rauwmelkse kaas. De kans dat je er een besmetting aan op loopt is heel erg klein maar omdat de kans bestaat word het afgeraden. Geen zorgen zoals ik al schrijf de kans is heel klein.

    Imke
     

Deel Deze Pagina