Vreemde vraag..

Discussie in 'De lounge' gestart door leonietje24, 22 okt 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. leonietje24

    leonietje24 Fanatiek lid

    25 jul 2006
    2.529
    0
    0
    Ik ben nu voor mijn zoontje maaltijden aan het maken. Normaliter gebruik ik bruine bonen maar nu heb ik per ongeluk kapucijners meegenomen.. Tis misschien een hele domme vraag maar wat is het verschil tussen deze twee?
     
  2. loopy

    loopy Fanatiek lid

    23 apr 2007
    3.564
    0
    0
    kantoor
    gouda
    het velletje van de capucijners is iets harder
    maar van beide kun je prima scheetjes laten!
     
  3. Mamawannebe

    Mamawannebe Fanatiek lid

    12 apr 2007
    1.090
    0
    0
    Directiesecretaresse
    's-Hertogenbosch
    :)

    @ leonietje: Het zijn allebei peulvruchten en je kunt capucijners hetzelfde als bruine bonen klaarmaken. Het is wel lekker om ze met een uitje en wat spekjes uit te bakken. Probeer ze maar, ik vind ze persoonlijker lekkerder dan bruine bonen.
     
  4. tweeling

    tweeling Fanatiek lid

    9 sep 2006
    3.579
    0
    0
    mama van 2 meiden!
    :pale: :-&
     
  5. Josien

    Josien VIP lid

    27 jun 2006
    9.956
    5
    38
    Vrouw
    Loonadministrateur
    Noord-Brabant
    Capucijners! Heerlijk! Ik doe er vaak een klein beetje slasaus doorheen als ik ze op mijn bord heb liggen. Maar ook zonder vind ik ze 100x lekkerder dan bruine bonen (volgens mij zijn ze ook iets zachter van smaak).

    Groetjes,
    Josien
     
  6. leonietje24

    leonietje24 Fanatiek lid

    25 jul 2006
    2.529
    0
    0
    Hihi! Thanx Ladies! Dan maak ik ze gewoon klaar voor de kleine man!

    Deze kan op slot!
     

Deel Deze Pagina