Kabab koobideh

Discussie in 'De lounge' gestart door SDonya, 21 okt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Zijn er hier meer dames die Iraans koken thuis? En welke kruiden gebruiken jullie voor de kabab koobideh?
     
  2. SDonya

    SDonya Niet meer actief

  3. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Ik kan alleen Fesenjan maken....
    Helaas, want wij vinden het heerlijk!

    (dit hebben we opgelost om zo nu en dan Perzisch te gaan eten in een restaurant)
     
  4. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    hihi volgens mij heb ik jou dat recept gegeven samen met het aubergine recept toch? :)

    jaa het is inderdaad heerlijk!

    Voor zover ik weet gaat er uien, peper, zout en een ei in.. en op het laatst sumac eroverheen.. Ik ga het gewoon proberen en laat je dan wel weten of het gelukt is.. Dan kan jij het eventueel ook proberen.. :)
     

Deel Deze Pagina