Sinds een tijdje merk ik dat de vriezer wat raar doet. Alles wat ik eruit haal is wit uitgeslag en in alle pakken zit ijsvorming. Frikadellen zijn wit uitgeslagen, in de spinazie zit meer ijs als spinazie...terwijl het een nieuw pak is. Kipfilet slaat wit uit en ijsvorming erop.. Iemand enig idee hoe dit kan en of het kwaad kan voor t voedsel?? De vriezer staat op -18. Volgens mij is dit de normale temperatuur voor de vriezer.
Heb je de deur misschien een keer open laten staan? Het klinkt alsof de spullen erin (deels) ontdooid zijn en daarna weer zijn bevroren. Dan krijg je ijsvorming op de verpakking en soms wit uitgeslagen vlees.
Klinkt alsof je misschien n keer de deur/deksel open hebt laten staan of dat het gewoon niet goed sluit.
Hij sluit wel goed en naar mijn weten heb ik hem niet open laten staan. Maar zou t kwaad kunnen voor t voedsel als het niet ontdooid is geweest??