Ik heb een vraagje; Heb gister zelf een vruchtensap gemaakt van kiwi, banaan en sinasappel. Dit in een flesje gedaan en in de koelkast gezet. Kan ik dit vandaag nog opdrinken? Ik maak ook vaak eten voor 2 dagen, dit kan toch ook geen kwaad? Begin opeens zo te twijfelen.........
ik doe het wel, lijkt me niet dat iets binnen een dag al bederfd, dat ruik je bij fruit ook meteen vind ik. sinds ik zwanger en oververmoeid ben kook ik regelmatig voor 2 dagen. goed buiten de koelkast laten afkoelen en daarna in de koelkast. ik zet het eten dan altijd helemaal achterin, daar is het het koudst
Volgens mij kan dat prima! Die verse sapjes van de AH kan je vaak ook een paar dagen gekoeld bewaren, dus eigengemaakte sapjes heus wel een dag.
Ja hoor dat kan prima! Als je het na het klaarmaken niet uren buiten de koelkast hebt gelaten, dan kan dat prima!
Bedankt voor jullie antwoorden! Heb em vanmiddag opgedronken en smaakte heerlijk! Soms slaat de paniek wel eens toe hier