Ik zou graag wat meer vis willen eten; het liefst twee keer per week, maar daar kom ik nu echt niet aan. Als ik wat maak met vis, is het eigenlijk altijd in de wok, groente en sojasausje erbij. Hebben jullie misschien wat meer lekker recepten, ook met pasta en dergelijke? (garnalen, gamba's ed houd ik niet van)
Panga filet door een geklutst eitje halen, paprikapoeder, kortgeslagen cornflakes, en bieslook fijngesneden erover doen. 30 minuten in de oven op 180 graden en smullen maar!
Wij zijn 0p dit m0ment helemaal int0 vis met teriyaki en witte rijst. V00r de vis gebruiken wij panga 0f zalm. Even 15 minuten in marinade (teriyaki saus) dan bakken met b0suitje erbij, rijst erbij klaar! En je kunt er natuurlijk meer gr0ente bij d0en.
Ik krijg honger ervan haha Ik maak zelf vaak deze; Pasta koken, uitje met knoflook fruiten spinazie eronderdoor potje parturein of kookroon erbij gesnipperde zalm onder elkaardoor en smullen, kwartiertje werk en lekker eten! Soms doe ik er nog wat garnalen onderdoor.
ik maak viskoekjes van panga met doperwtjes en mais, eitje, uitje, beetje rommelen beetje kruiden, heb niet echt recept, ik doe maar wat hier geen viseters, maar deze vinden ze lekker en tis niet duur
vis in een zak!! vis in een zak dat in de oven (is kant en klaar paketje) zo lekker, jammieeeeeeee. idd tagliatelli saus met zalm erdoor, spagetti(pasta) wortels , of in combinatie met brocoli.
Visschotel: witte vis, italianse wokgroente, pakje creme fraiche (of magere yogurt), pakje heinz tomato frito. Vis in stukjes snijden, in ovenschaal leggen. De groente even kort wokken, italianse kruiden erover. Dit op de vis. Creme fraiche en tomato frito met elkaar mengen en over de vis. Dan in oven ongeveer 25 min. Lekker met rijst.
En google eens op: te gekke vistaart van jaimi oliver. Ook erg lekker! Wat ook lekker is, groente's in een ovenschaal. (ik vind champignons, courgette en paprika lekker). Vis kruiden met peper en op de groente leggen. Een ui en knoflook fruiten. Tomaat in kleine blokjes snijden en mee fruiten met de ui en knoflook. Dit dan bovenop de vis en 20 min in oven.
Deze ga ik woensdag maken (voor morgen al eten in huis ). Alleen wel met snijbonen, wat die heb ik gister een portie gehad.
Das ook wel een idee. Ik maak het normaal altijd met kip. (ik gebruik trouwens altijd kookroom erbij)