Door de gootsteen. Als ik het doorspoelen ook nog een sloot heet water er door. Nooit geen verstoppingen gehad. Gebruik wel vloeibare boter, vaste boter stolt en zou ik ook niet door de gootsteen spoelen
gooi het altijd door de gootsteen. met vet en al wat er in/op zit. spoel het altijd met heet water weg en scheut zeep er achteraan. nog nooit geen verstopping gehad van de jus. bakvet uit de koekenpan ook door de gootsteen
Ik maak zelden jus, misschien 5x per jaar want we eten niet graag aardappels vlees en groenten. Maar vet van het bakken van vlees gaat in de vuilnisbak, ik gebruik roomboter of kokosolie en dat stolt gewoon en dan kan je het eruit schrapen.
Laat het afkoelen dan gaat het in het bakje of zakje van het vlees daarna keukenrol erdoor en hup in de prullenbak. Door de gootsteen gaat het hier niet om de haverklap verstoppingen hier in de buurt
Jus? Heb ik nooit. Tenzij we een keer een etentje bij ons thuis doen en het recept iets met een wijnsaus of iets dergelijks is, eten wij ons vlees gewoon met zout en peper. En meestal gegrild of gewoon in een stoofschotel. Ik vind dat monteren altijd zo'n geklooi. Resultaat is ook dat als we het eens een keer hebben er niets overblijft.
Wij eten zelden jus. De vetten / sappen die soms overblijven na het bakken van het vlees gooien wij, als het al een beetje is afgekoeld, in het vleesbakje. Zodra het gestold is, gooien wij het in de prullenbak.
Oké ben ik de enige die niet weet waarover het gaat? Voor wat zeggen jullie jus?? Bedoelen jullie saus?
Hier gewoon door de gootsteen. Mijn jus bestaat wel voor 85% uit water. Ik gebruik alleen vloeibare boter (klein beetje) om het vlees te bakken en de jus wordt gemaakt van water met poeder. Dus ik gooi geen puur vet door de gootsteen.
zoals ik het lees bedoelen de meeste met jus wat ik als bakvet zie. dus het vet wat er over blijft na het bakken van vlees. voor mij komt jus uit een zakje waar jus op staat daar gooi ik mn bakvet dan wel weer doorheen voor de smaak