Waar nog te krijgen? Pizzabodems

Discussie in 'De lounge' gestart door draak86, 12 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    toch maar ff checken dan. En stel ze hebben niet wat ik zoek zou ik dan ook 1 grote hoeveelheid deeg kunnen maken en daar pizza's van maken en dan invriezen. Zodat als ik het ga eten ik alleen maar maar in de oven hoef te doen? (en de saus en groenten nog maken uiteraard)

    En tuurlijk haal ik ook wel pizza's uit het vriesvak maar als ik ze zelf maak is het een stuk magerder doordat je zelf bepaald wat er wel/niet opgaat
     
  2. jonibra

    jonibra Niet meer actief

    De Jumbo heeft ze zeker weten, is overal echt ff zoeken tussen de sausjes etc maar meestal liggen ze er wel. Hier zitten ze bij de Jumbo alleen in het plastic met een sticker erop.
    Ik weet niet of je die daar ook hebt maar sinds wij verhuisd zijn hebben we geen Jumbo meer dus ik haal ze nu bij de Coop.
    Daar zitten ze in een zwarte doos.

    En ja: ik weet zeker dat ik nergens anders mee in de war zit... ik lust geen wraps etc en ook geen tomaat dus koop ze erg vaak ;)

    Liefs mij
     
  3. Wup

    Wup Fanatiek lid

    23 apr 2007
    4.912
    1
    36
    Op het pak van koopmans (waarbij je het deeg dus nog moet maken) staat dat het niet geschikt is om in te vreizen.
     
  4. Sannaa

    Sannaa Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.232
    0
    0
    Velsen
    Bij Ah heb je: kant en klare bodems, met een dun laagje saus,die liggen in de koeling bij de pasta en zo, van die blikjes, waar de bodem in zit die liggen in de koeling bij het verse brood. EN bij de pasta en zo van bertolli endat soort merken, meestal onderin de schappen kant en klare bodems van een italiaans merk. Die zijn alleen miss niet in iedere ah te vinden.
    Ze zijn best lekker, maarik vind die van AH uit de koeling lekkerder, want die werden minder hard.
     
  5. Ckialita

    Ckialita Bekend lid

    28 jan 2009
    993
    0
    0
    Wat wij altijd doen is: we kopen van de Euroshopper een pak met 3 margarita pizza's, voor 1,60 ofzo, en daar doen we zelf nog alles bovenop: ham/salami, tomatenpuree, kaas, olijven, ananas, vis, wat we maar willen. Lekkere bodems, en met zn tweeen hebben we genoeg :)
     
  6. Marijke1982

    Marijke1982 Niet meer actief

    Als je nou geen bodems kan vinden heb ik wel een tip. Wij gebruiken altijd turks brood om pizza te maken. Echt superlekker en makkelijk. Je moet ze alleen even door de helft snijden.
     
  7. guppie81

    guppie81 VIP lid

    13 sep 2006
    12.334
    1
    0
    bij de ap heb je ook van die blikjes, net als de croissantjes uit blik. Moet je wel even uitrollen als je van dunne bodem houdt.
    Wel handig kant en klare pizza bodem!
     
  8. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Nou meiden bedankt voor de adviezen. Ik heb van de week even heel wat uit te zoeken bij de Appie. Doe ik maar even alleen want als ik die kerel van me meeneem sta hij in het eerste pad al te zuchten dat ik op moet schieten haha :p
     
  9. debsje1977

    debsje1977 Niet meer actief

    Bij de Lidle zijn ze ook te krijgen...zonder saus..alleen de bodum (deeg)..liggen in het koelvak ;)
     
  10. lalalindsay

    lalalindsay VIP lid

    19 jun 2007
    6.527
    489
    83
    inderdaad, is superlekker! :D en gemakkelijk natuurlijk
     
  11. maranka

    maranka VIP lid

    27 mrt 2007
    10.842
    0
    36
    C1000, per twee stuks verpakt. Liggen bij de pasta's. Soms wel even zoeken onderin.
     
  12. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Als je een turkse pizza gebruikt en doorsnijd en daar dan de saus ed op doet word dat deeg dan niet heel week en papperig? Lijkt mij.
     
  13. Marijke1982

    Marijke1982 Niet meer actief

    Nee, want je doet hem nog in de oven, dus is het lekker knapperig.
     
  14. Female

    Female Niet meer actief

    Mss een andere tip;
    Heb je een broodbakmachine?
    Een witbrood erin doen, boter vervangen door olijfolie, flinke theelepel pesto erdoor en dan het programma 'deeg' aanzetten.
    Als ie klaar is uitrollen over bakblik en voila; klaar is je pizzabodem! :D
     

Deel Deze Pagina